نويسنده و استاد دانشگاه مصری تاکید کرد:

آمریکا و اسرائیل حامی دیکتاتورهای عرب

پنج‌شنبه 25 خرداد 1391
15:52
آمریکا و اسرائیل حامی دیکتاتورهای عرب العالم، منامه - نويسنده و استاد دانشگاه مصري، آمريكا و رژيم صهيونيستي را به حمايت از حكام كشورهاي عربي حوزه خليج فارس در مقابله با انقلاب هاي مردمي متهم كرد.

"محمد السيد احمد"  روز پنجشنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم، گفت: آمريكا و رژيم صهيونيستي از حكام عرب كشورهاي حوزه خليج فارس به ويژه بحرين و عربستان كه مردمانشان خواهان آزادي و مطالبه حقوقشان هستند، حمايت مي كنند .

وی اظهارداشت : مردم بحرين توسط آمريكا و رژيم صهيونيستي كه حامي "حمد بن عيسي" شاه بحرين هستند، سركوب و قلع و قمع مي شوند.
نويسنده و استاد دانشگاه مصری با اشاره به اینکه مردم بحرين از 16 ماه پيش انقلاب مسالمت آميز خود را براي مطالبه آزادي و عدالت اجتماعي آغاز كرده است، رسانه هاي عربي اجير شده را به تلاش براي سرپوش گذاشتن رویدادهای بحرین متهم كرد.

السید احمد گفت: رسانه هاي مزدور عربي همه توجه خود را به رويدادها و حوادث سوريه معطوف كرده اند و به انقلاب مردم بحرين هيچ توجهي ندارند و اين در راستاي توطئه آمريكا و رژيم صهيونيستي در منطقه است.
وي با تاکید بر اینکه آنچه در بحرين و عربستان و ديگر كشورهاي عربي اتفاق مي افتد، انقلاب واقعي و بيداري اسلامي است، افزود: حمله به غيرنظاميان به ويژه كودكان درهيچ شرايطي حتي درصورت مشاركت در تظاهرات مسالمت آميز به هيج وجه قابل توجيه نيست.
محمد السيد احمد درباره تلاش هاي جوانان بحرين و انجام اقداماتي از جمله آتش زدن لاستيك خودروها براي جلوگيري از حركت خودروهاي نيروهاي امنيتي، گفت: اين اقدامات اصلا قابل مقايسه با سلاح هايي كه نيروهاي امنيتي براي مقابله با تظاهركنندگان بحريني به كار مي برند، نيست.
وی بازداشت نبيل رجب فعال حقوقي بحريني از سوي مسئولان بحريني را محكوم كرد و ضمن رد اتهام مسئولان حکومت علیه وی تاكيد كرد که رژیم بحرين با منع آزادی بیان قانون شکنی می کند.
14-14:50


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه