درخواست چاووش اوغلو از ایران و روسیه درباره غوطه شرقی

جمعه 4 اسفند 1396
16:08
درخواست چاووش اوغلو از ایران و روسیه درباره غوطه شرقی علیرغم استفاده تروریست‌ها از کودکان و غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی در غوطه شرقی، وزیر خارجه ترکیه از ایران و روسیه خواست که از بروز خشونت توسط دولت سوریه در این منطقه جلوگیری کنند.

العالم _ ترکیه

 مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه می گوید که ایران و روسیه باید اقدامات خشونت آمیز رژیم سوریه را در قوطه شرقی متوقف کنند. 

«بشار الجعفری» شامگاه پنج شنبه در نشست شورای امنیت در مورد بررسی اوضاع غوطه شرقی که به پیشنهاد روسیه تشکیل شد، گفت که کشورهایی که از اصطلاح «رژیم» برای دولت قانونی سوریه استفاده می‌کند، واقع بین نیستند.

وی گفت که گروه‌های تروریستی در منطقه غوطه شرقی از افراد غیر نظامی این منطقه به عنوان سپر انسانی استفاده کرده و مدارس و بیمارستان‌ها را به پادگان نظامی تبدل کرده‌اند.

جعفری ادعای تروریست‌ها در خصوص به کارگیری دولت این کشور از سلاح شیمیایی در غوطه را رد کرد و گفت این تروریست‌ها بودند که از سلاح شیمیایی در ایمن منطقه استفاده کردند نه دمشق.

وی گفت که سازمان ملل درباره اطلاعاتی که دولت سوریه در ارتباط با غوطه در اختیار این سازمان و اعضای آن قرار داده، بی‌اعتنایی کرده و برای این سازمان، سرنوشت 8 میلیون سوری در دمشق که از سوی تروریست‌ها تهدید می‌شود، اهمیتی ندارد.

نماینده دائم سوریه در شورای امنیت گفت که دمشق اقدام به ارسال کمک‌های انسانی از قبیل دارو و غذا به غوطه کرده و اهالی این منطقه با حضور تروریست‌ها در غوطه مخالف هستند.

بشار الجعفری با بیان اینکه دولت سوریه به عملیات خود علیه تروریست‌ها در غوطه ادامه خواهد داد تأکید کرد که «ارتش سوریه غوطه شرقی را به حلب دوم تبدیل خواهد کرد».

تداوم حملات خمپاره‌ای و راکتی تروریست‌ها به محله‌های شهر دمشق که منجر به کشته و زخمی شدن ده‌ها نفر طی این هفته شده و نقض آشکار توافق مناطق کاهش تنش به شمار می‌رود، دولت سوریه را بر آن داشته است که به حضور تروریست‌ها در این منطقه پایان دهد.

شورای امنیت در جلسه امروز خود همچنین قرار بود که طرح مشترک کویت و سوئد که خواستار آتش بس و محکومیت اقدامات ارتش سوریه در غوطه بوده، به رأی گذاشته شود که به فردا (جمعه) موکول شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نیروی دریایی سپاه به تجاوز و عهدشکنی آمریکا پاسخ داد


نماینده پارلمان لبنان: حزب الله همچنان با مذاکرات مستقیم مخالف است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


آخرین شب عزاداری در جوار محل شهادت قائد شهید انقلاب اسلامی


گزارش العالم از آیین «رکضه طویریج» با حضور میلیونی عزاداران در کربلای معلی 


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


خط مستقیم بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دروغ محض است


همتی: ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو تامین شده است


مخبر: قطب نمای برخی همسایگان هنوز دوست و دشمن را وارونه نشان می‌دهد


اجرای تعهدات زمینه ساز برقراری صلح در منطقه


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان