زمين لرزه 7.5 ريشتري پاپوا گينه نو را لرزاند

زمين لرزه 7.5 ريشتري پاپوا گينه نو را لرزاند
يکشنبه 6 اسفند 1396 - 22:41

رویترز به نقل از مرکز زلزله شناسی آمریکا اعلام کرد زلزله ای با قدرت 7.5 ریشتر پاپوا گينه نو  را به لرزه در آورد، عمق این زمین لرزه 33 کیلومتری زمین بوده است .

العالم - آسیا

وقوع زمین لرزه های شدید در آبهای سواحل پاپوا گینه نو که در منطقه ای موسوم به حلقه آتش در اقیانوس آرام واقع شده، رایج است.

پاپوا گینه نو به پایتختی بندر مورسبی در نیمکره شرقی کره زمین و در شمال کشور استرالیا واقع شده و شش میلیون و 300 هزار نفر جمعیت دارد.

پاپوا گینه نو، شرق جزیره گینه نو به همراه بیش از 600 جزیره دیگر را در بر می گیرد و نیمه غربی این جزیره متعلق به اندونزی و ایالت ایریان جایا است.

این کشور جزیره ای از سه طرف با دریاهای بیسمارک، سلیمان و مرجان احاطه شده و یکی از کشورهای قاره اقیانوسیه به شمار می رود و پس از استرالیا بزرگترین و پرجمعیت ترین کشور این قاره است.

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی