نامه‌های آلوده، 11 عضو پایگاه آمریکایی را مریض کرد

چهارشنبه 9 اسفند 1396
12:23
نامه‌های آلوده، 11 عضو پایگاه آمریکایی را مریض کرد به دنبال ارسال نامه‌های «آلوده» به پایگاه نظامی در نزدیکی پنتاگون، 11 نفر از پرسنل این پایگاه آمریکایی دچار بیماری‌های مانند خونریزی بینی شدند.

العالم _ آمریکا

طبق گزارش‌های رسانه‌ای بر اثر تماس اعضای پایگاه نظامی «مایر-هندرسون هال» آمریکا با نامه‌های آلوده، 11 نفر با مرض‌هایی از قبیل خونریزی بینی و احساس سوزش مواجه شدند.

چندی قبل بود که رسانه‌های آمریکایی خبر دادند، همسر پسر ارشد رئیس‌جمهور آمریکا به دنبال باز کردن پاکت حاوی «پودر سفید»، روانه بیمارستان شد.

رسانه‌ها حالا از ارسال یک «نامه آلوده» به پایگاه نظامی «مایر-هندرسون هال» در آرلینگتون این کشور خبر می‌دهند؛ پایگاهی که در 2 کیلومتری پنتاگون واقع است.

بنا بر گزارش‌ها، به دنبال ارسال این نامه سبب بیماری ۱۱ نفر به مرض‌هایی از قبیل خونریزی بینی و سوزش مبتلا شدند و کار 3 تن از پرسنل پایگاه، به بیمارستان و بستی شدن کشید.

هنوز مشخص نیست که این نامه‌ها‌ حاوی چه ماده‌ای بوده و چه گروه و افرادی مسئول ارسال این نامه‌ها بوده‌اند.

اف‌بی‌آی(پلیس فدرال آمریکا) خبر داده که تحقیقات درباره این موضوع را شروع کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست