روحانی تذکر گرفت!

روحانی تذکر گرفت!
يکشنبه 13 اسفند 1396 - 14:02

۵۲ نفر از نمایندگان در تذکری به رئیس‌جمهور خواستار اجرای مصوبه شورای عالی اداری در مورد کاهش ۸ ساله سن مدیران کشور شدند.

العالم - ایران / سیاسی

تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور در جلسه علنی امروز مجلس (یکشنبه 13 اسفند 96) از سوی هیأت رئیسه قرائت شد که این تذکرات به‌شرح زیر است.

سیدقاسم جاسمی نماینده مردم کرمانشاه در تذکری به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد که آقای وزیر متأسفانه وضعیت بیکاری در کل کشور بسیار نگران‌کننده است و شما و همکارانتان نیز متأسفانه هیچ برنامه‌ای برای بهبود این روند ندارید. لازم و ضروری است که شما و همکارانتان هرچه سریع‌تر از مسئولیت خود استعفا دهید.

جلال محمودزاده و علی‌محمد مرادی نمایندگان مهاباد و قروه در تذکری به رئیس‌جمهور عنوان کردند که به چه دلیل به معضلات و مشکلات بانک‌های خصوصی پایان داده نمی‌شود. همچنین دلیل افزایش چندین برابر کارمزد انتقال وجه بین بانکی توسط بانک‌های دولتی چیست.

سیدحسین نقوی حسینی و حسینعلی حاجی‌دلیگانی نمایندگان ورامین و شاهین‌شهر در تذکری به وزیر امور خارجه عنوان کردند که علت دعوت از وزیر امور خارجه فرانسه با توجه به مواضع خصمانه این کشور علیه جمهوری اسلامی ایران چیست.

فریده اولادقباد و سیده فاطمه ذوالقدر نمایندگان مردم تهران با اتفاق 50 نفر از نمایندگان در تذکری به رئیس‌جمهور خواستار تسریع اجرای مصوبه جلسه شورای عالی اداری در خصوص کاهش 8 سال سن مدیران کشور و همچنین انتخاب 30 درصد از مدیران کشور در دستگاه‌های اجرایی از میان بانوان شدند.

فارس

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است