پاشیدن مواد شیمیایی ناشناخته بر مزارع نوار غزه و تلف شدن محصولات

پاشیدن مواد شیمیایی ناشناخته بر مزارع نوار غزه و تلف شدن محصولات
دوشنبه 14 اسفند 1396 - 19:46

هواپیماهای کشاورزی رژیم صهیونیستی به بهانه نابود کردن علف‌های هرز، مواد شیمیایی ناشناخته‌ای بر مزارع فلسطینی‌های ساکن نوار غزه پاشیدند که منجر به نابودی بخشی از محصولات آنها شد.

العالم - فلسطین اشغالی

«نزار الوحیدی» مدیرکل اداره خاک و آبیاری در وزارت کشاورزی فلسطین اعلام کرد هواپیماهای کشاورزی رژیم صهیونیستی، ‌آفت‌کُش‌های شیمیایی بر مزارع نوار غزه (مزارع واقع در مرز با فلسطین اشغالی) پاشیده‌اند  و به سمت شمال این منطقه پیش می‌روند.

بر اساس گزارش خبرگزاری «آناتولی»، الوحیدی گفت: این آفت‌کش‌ها منجر به نابودی محصولات زراعی شده و به مزارع و خاک آسیب وارد کرده است.

وی افزود: ترکیب این آفت‌کش‌ها برای وزارت کشاورزی «نامشخص» است و وزارت امکانات لازم برای کشف ترکیبات مذکور را ندارد. اسرائیل حق ندارد با هیچ آفت‌کشی، حال ترکیبات آن هر چه می‌خواهد باشد، مزارع فلسطینی را سم پاشی کند.

جمعیت اسرائیلی «چیشاه-مسلک» (غیردولتی) در این باره گفت: اسرائیل به دنبال از بین بردن گیاهان با هدف تسهیل عملیات نظارت مرزی است، سم‌پاشی مزارع مرزی طی 2 سال اخیر منجر به خسارت‌های بسیاری در اراضی کشاورزی شده است.

بر اساس آمارها، حدود 11 درصد از کارگران فلسطینی یعنی حدود 44 هزار نفر در بخش کشاورزی مشغول به کار هستند.

فارس

آخرین اخبار

از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات یمن


امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن


آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم