روحانی فردا به مناطق زلزله زده کرمانشاه سفر می کند

دوشنبه 28 اسفند 1396
18:58
روحانی فردا به مناطق زلزله زده کرمانشاه سفر می کند استاندار کرمانشاه از سفر رئیس جمهوری به این استان خبر داد و گفت: حجت الاسلام حسن روحانی روز سه شنبه 29 اسفند به منظور بازدید از مناطق زلزله زده و افتتاح چند طرح تولیدی، خدماتی و کشاورزی به کرمانشاه سفر می کند.

العالم - ایران / سیاسی

استاندار کرمانشاه از سفر رئیس جمهوری به این استان خبر داد و گفت: حجت الاسلام حسن روحانی روز سه شنبه 29 اسفند به منظور بازدید از مناطق زلزله زده و افتتاح چند طرح تولیدی، خدماتی و کشاورزی به کرمانشاه سفر می کند. هوشنگ بازوند عصر دوشنبه در گفت و گویی خبری اظهار کرد: قرار است روحانی در این سفر که تعدادی از وزرا و اعضای کابینه ایشان را همراهی می کنند، از 2 روستای زلزله زده شهرستان های سرپل ذهاب و قصرشیرین بازدید و با مردم دیدار و گفت و گو کند.

وی افزود: شرکت در شورای اداری استان، دیدار با خانواده جانباختگان از زلزله آبان ماه و افتتاح چند طرح خدماتی، کشاورزی و تولیدی از دیگر برنامه های سفر رئیس جمهوری به این استان است.

بازوند تاکید کرد: چند نفر از وزرا و اعضای کابینه در این سفر رئیس جمهوری را همراهی می کنند و قرار است به شهرستان های مختلف استان سفر کنند.
استاندار کرمانشاه یادآور شد: افتتاح خط راه آهن کرمانشاه عیدی رئیس جمهوری به مردم این استان است.

بازوند همچنین از دیدار صمیمی خانواده‌های جانباختگان زلزله ۷.۳ دهم ریشتری سرپل ذهاب با رئیس جمهوری خبر داد و گفت: روحانی تحویل سال ۹۷ را در کنار خانواده‌های عزادار زلزله غرب استان خواهد بود و از همانجا با مردم کشور نیز سخن خواهد گفت.

حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری 23 آبان سال جاری 2 روز پس از وقوع زلزله 7.3 دهم ریشتری غرب کشور برای اطلاع از روند امداد رسانی در مناطق زلزله زده به شهرستان سرپل ذهاب سفر کرده بود.

وی در این سفر علاوه بر بازدید از مناطق زلزله زده در نشست مدیریت بحران استان کرمانشاه همراه با برخی از اعضای هیات دولت شرکت کرد.

زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله، 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.

این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرده و براساس ارزیابی های صورت گرفته حدود 90 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی نیز آسیب کلی و جزئی دیده است. 

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه