واکنش کرملین به خودداری ترامپ در ارسال پیام تبریک به پوتین

سه شنبه 29 اسفند 1396
14:19
سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه گفت مسکو اقدام ترامپ در تبریک نگفتن به پوتین برای انتخاب دوباره به ریاست جمهوری روسیه را اقدامی غیردوستانه تلقی نمی‌کند.

العالم- روسیه

درحالیکه پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری روسیه و پیروزی مجدد ولادیمیر پوتین ، اکثر رهبران جهان به رئیس جمهور منتخب روسیه تبریک گفتند اما تاکنون «دونالدترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به همتای روس خود پیام تبریکی ارسال نکرده است.

این در حالیست که ساعاتی پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری روسیه و پیروزی پوتین با کسب حدود ۷۷درصد آرا،  مقامات کاخ سفید گفتند پیروزی پوتین اتفاق شگفت انگیزی نبود و رئیس جمهور آمریکا قصد ندارد با همتای روس خود تماس گرفته و پیروزی مجددش را تبریک بگوید.

«دمیتری پسکوف»، سخنگوی کاخ کرملین در واکنش به این موضع کاخ سفید گفت:«تبریک نگفتن ترامپ به پوتین برای انتخاب مجدد به ریاست جمهوری روسیه را گامی غیردوستانه تلقی نمی کنیم».

سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه همچنین از تمایل پوتین برای عادی سازی روابط با آمریکا خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

هوشمندسازی عدالت؛ محور جدید مناسبات قضایی ایران و روسیه


دیپلماسی در لباس معنویت؛ روایت رسانه‌های هند از دیدار رئیس دستگاه قضا


اقتدار کشتی‌گیر ایرانی در قرقیزستان؛ طلای «گیولش» بر گردن مصطفی نجفی


صنایعی فراتر از مرزها؛ در شهرک‌های صنعتی بوئین‌زهرا +فیلم


فاصله جغرافیایی از نیروهای «سنتکام» محافظت نخواهد کرد


ارتش صهیونیستی بار دیگر ماهیگیران و آوارگان فلسطینی را هدف قرار داد+ فیلم


سرتیپ الهامی: پدافند هوایی ایران تعریف جدیدی از قدرت ملی به جهان عرضه کرد


سخنگوی ارتش: دشمن در جنگ اراده‌ها ضعیف است/ ناکامی در ۲۰ هدف حمله به ایران


گزارش العالم از پخش آزمایشی استودیوی کودکان غزه + فیلم


اژه ای: اراده ایران برای گسترش روابط با چین، قطعی است