موزیلا نیز فیس‌بوک را تحریم کرد

موزیلا نیز فیس‌بوک را تحریم کرد
يکشنبه 5 فروردين 1397 - 11:15

شرکت موزیلا، سازنده مرورگر اینترنتی فایرفاکس اعلام کرد که تبلیغاتش را بر روی پلت‌فرم‌های فیس‌بوک متوقف خواهد کرد.

العالم - فضای مجازی

پس از آنکه وب سایتها و رسانه‌های خبری بسیاری گزارش کردند که شبکه اجتماعی فیس‌بوک در انتشار اطلاعات شخصی و خصوصی کاربرانش دست داشته است، مردم و منتقدان بسیاری فیس‌بوک را به خیانت در امانت و همکاری با نهادهای دولتی یا تحقیقاتی متهم کردند.

این شبکه اجتماعی به سرعت آماج حملات کاربران بسیاری در سراسر جهان قرار گرفت به‌گونه‌ای که تعداد کثیری از شرکتها و افراد معروف اقدام به بستن و غیرفعال کردن صفحات مجازی خود در فیس‌بوک کرده و استفاده از این شبکه اجتماعی را ننگی برای دنیای مجازی توصیف کرده‌اند.
حالا شرکت موزیلا – سازنده و توسعه‌دهنده مرورگر اینترنتی محبوب و پرطرفدار فایرفاکس – به تازگی اعلام کرده است که می‌خواهد فیس‌بوک را به دلیل سواستفاده از اطلاعات شخصی کاربرانش و رسوایی به بار آمده تحریم کرده و تبلیغات این مرورگر را بر روی پلت‌فرم‌های این شبکه اجتماعی متوقف کند.

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم