پسر مرسی: مقامات مصر خواهان مرگ پدرم هستند

پسر مرسی: مقامات مصر خواهان مرگ پدرم هستند
يکشنبه 5 فروردين 1397 - 12:04

پسر محمد مرسی می‌گوید که مقام‌های مصر خواهان مرگ پدرش هستند و غرب از کودتا علیه وی حمایت کرده است.

العالم - مصر

عبدالله مرسی، پسر محمد مرسی رئیس جمهور برکنار شده مصر گفت که پدرش در زندان مورد اهمال پزشکی واقع شده و از فشارخون و قند خون رنج می‌برد.

وی گفت: پدرم در اوضاع بسیار بدی در سلول انفرادی به سر می‌برد و حالش به حدی وخیم شده که تقریبا بینایی‌ چشم چپ خود را از دست داده است.

وی در مقاله‌ای که برای روزنامه واشنگتن پست نوشت: خانواده تنها رئیس جمهور منتخب و دموکراتیک مصر معتقدند که مقام‌های امنیتی از عمد چنین اقداماتی را انجام می‌دهند چرا که دوست دارند وی هر چه سریع‌تر به مرگ طبیعی از دنیا برود.

عبدالله نوشت: به ما اجازه نداده‌اند که جز دو بار با پدرم ملاقات داشته باشیم. شرایط بازداشت پدرم بیانگر واقعیت دموکراسی فعلی در مصر است.

عبدالله مرسی همچنین غرب را به حمایت از "کودتای نظامی" علیه پدرش متهم کرده و گفت: حمایت غرب از این کودتا به این خاطر بود که پدرم به گروه‌های اسلام گرا وابسته بود.

ایسنا

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت