واکنش کاخ سفید به سفر رهبر کره شمالی به چین

چهارشنبه 8 فروردين 1397
09:43
واکنش کاخ سفید به سفر رهبر کره شمالی به چین کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد رئیس‌جمهور چین در تماس تلفنی با دونالد ترامپ، با او درباره سفر رهبر کره شمالی صحبت کرد.

العالم _ آمریکا

پس از انتشار خبر سفر رهبر کره شمالی به چین توسط رسانه‌های این کشور، کاخ سفید از تماس تلفنی رئیس‌جمهور چین با همتای آمریکایی خود در این باره خبر داد.

پس از آنکه بامداد امروز چهارشنبه رسانه‌های دولتی چین سفر رهبر کره شمالی به این کشور و دیدار او با رئیس‌جمهور چین را مخابره کردند، کاخ سفید در این باره بیانیه صادر کرد.

رهبر کره شمالی طی اولین سفر خارجی خود بعد از در دست گرفتن قدرت، با قطاری ویژه به چین رفت و با رئیس‌جمهور این کشور دیدار کرد..

گفته می‌شود کیم جونگ اون در این دیدار از آمادگی خود برای برگزاری نشست مشترک با آمریکا خبر داد و همچنین اطمینان داده که کره شمالی به خلع سلاح هسته‌ای شبه جزیره کره متعهد است.

گفته می‌شود رئیس‌جمهور چین در این دیدار 4 پیشنهاد درباره تحولات روابط پکن-پیونگ‌یانگ ارائه داده است.

حالا کاخ سفید بیانیه منتشر کرده و از صحبت تلفنی «شی جین پینگ» با رئیس‌جمهور آمریکا درباره سفر رهبر کره شمالی به چین خبر داد.

طبق بیانیه کاخ سفید، رئیس‌جمهور چین همچنین یک پیام خصوصی به همتای آمریکایی خود درباره تحولات جاری هم داده است.

کاخ سفید توضیح بیشتری درباره محتوای این پیام ارائه نکرد.

در ادامه بیانیه آمده است: «آمریکا همچنان با کره جنوبی و ژاپن متحدان نزدیک خود در ارتباط نزدیک است. ما این تحول(سفر رهبر کره شمالی به چین) را نشانه دیگری از این می‌دانیم که کارزار فشار حداکثری ما(علیه پیونگ یانگ) در حال ایجاد جوی مناسب برای مذاکره با کره شمالی است».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

«غدیر» جلوه‌گاه غیرت و اقتدار


سفر رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به کاراکاس و دیدار با مقام‌های ونزوئلا


پیام رهبر انقلاب : درک و شناخت امام، چراغ راه آینده ایران اسلامی است+فیلم


پوتین و میرضایف دستور آغاز ساخت نیروگاه هسته‌ای ازبکستان را صادر می‌کنند


جنگ ایران شکاف‌های عمیق در نظام منع اشاعه هسته‌ای را آشکار کرد


ادامه حملات اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک امدادگر شهید و یک نفر زخمی شد


حماس: مقاومت فراتر از یک ساختار نظامی است


مبانی پایداری افسانه‌ای حزب‌الله در برابر فشارهای داخلی و بین‌المللی


مقام سابق سازمان ملل: شکست آلمان در کسب کرسی شورای امنیت لحظه نادر عدالت است


امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد