شرط مشترک پرسپولیسی‌ها برای تمدید قرارداد

جمعه 17 فروردين 1397
09:02
شرط مشترک پرسپولیسی‌ها برای تمدید قرارداد
خواسته مشترک بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس برای تمدید قرارداد مشخص شد.

العالم _ ایران / ورزشی

بازیکنان پرسپولیس برای تمدید قرارداد خود با این باشگاه به خواسته مشترکی رسیده‌اند که از نظر مالی چندان به سود باشگاه‌ نیست. با توجه به اینکه احتمال بخشش محرومیت باشگاه پرسپولیس از پنجره نقل و انتقالات تابستانی خیلی کم است از این‌رو مسئولان این باشگاه چاره‌ای جز حفظ همه نفرات تیم‌شان ندارند. از این رو فرصت خوبی هم نصیب سرخپوشان شده تا خواسته‌های خود را از باشگاه‌شان مطرح کنند.

خواسته‌ای که بین همه نفرات پرسپولیسی‌ها مشترک است، تسویه حساب کامل و بخشش جریمه‌هایی است که فصل پیش و مدیریت قبلی باشگاه پرسپولیس برای آنها در نظر گرفت. سرخپوشان فصل گذشته با جریمه‌های مختلفی از سوی مدیریت باشگاه مواجه شدند که باعث شد 5 تا 15 درصد قراردادشان کسر شود و این موضوع دلخوری شدید آنها را در پی داشت. حالا که مدیریت جدید این باشگاه مجبور به حفظ بازیکنان این تیم شده آنها هم فرصت را غنیمت شمرده و خواهان بخشش این جریمه‌ها و بازگرداندن پول خود هستند. خواسته‌ای که باید دید از سوی گرشاسبی اجرایی خواهد شد یا نه.

سرپرست باشگاه پرسپولیس تاکنون تقریبا 60 تا 70 درصد بازیکنان این تیم را پرداخت کرده و آنها برای ماندن خواهان تسویه حساب کامل شده‌اند.

خبرورزشی

0% ...

آخرین اخبار

یک فروند سوپر نفتکش متخلف بر اثر اصابت با 2 مین دریایی دچار آتش سوزی های مهیب شد


بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی ارتش تروریستی آمریکا به لارک و پاسخ دفاعی ایران


حمله ارتش به محل استقرار بالگردها و نیروهای آمریکایی در امارات


سپاه: پهپاد MQ9 آمریکایی بر فراز تنگه هرمز هدف قرار گرفت


پزشکیان: ما دنبال جنگ نیستیم اما پاسخ قاطعی به متجاوزان خواهیم داد


پاسخ قالیباف به ادعاهای مسئول برنامهٔ تحریم ایران در کابینهٔ ترامپ


پزشکیان برای شرکت در اجلاس سران سازمان شانگهای عازم قرقیزستان شد


سخنگوی سپاه: دشمن در هر دو عرصه اقتصادی و نظامی، تبعات این محاسبه غلط را خواهد پرداخت


سپاه: دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق درهم کوبیده شد+فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن