خبر فوری:

خبرنگار العالم گزارش داد؛

برقراری آتش بس در دوما/ جیش الاسلام تسلیم به مذاکره شد

يکشنبه 19 فروردين 1397
12:31
برقراری آتش بس در دوما/ جیش الاسلام تسلیم به مذاکره شد خبرنگار العالم به نقل از کمیته مذاکرات در دوما از توافق برای برقراری آتش بس و آغاز مذاکرات خبر داد.

العالم _ سوریه

به گزارش خبرنگار العالم از سوریه؛ کمیته مذاکرات در دوما در غوطه شرقی خبر از توافق برای برقراری آتش بس و آغاز مذاکرات داده است.

تروریست‌های جیش‌الاسلام روزهای گذشته توافقی که به موجب آن قرار بود از شهر دوما خارج و به سمت جرابلس بروند، نقض کردند و به برخی مناطق در دمشق حمله خمپاره‌ای کردند که طی آنها دهها غیرنظامی کشته و زخمی شدند.

دوما آخرین پایگاه تروریست‌ها در غوطه شرقی دمشق است و با خروج تروریست‌ها از این شهر، کل منطقه غوطه شرقی در شرق پایتخت تحت تسلط ارتش سوریه قرار خواهد گرفت و بدین ترتیب خمپاره‌پراکنی به پایتخت قطع خواهد شد.

خبرنگار العالم دیروز از حمله ارتش سوریه به مواضع تروریست ها در دوما خبر داده بود.

حسین مرتضی در این گزارش گفت ارتش سوریه و هم پیمانانش، پس از آنکه جیش الاسلام توافق آتش بس را نقض کردند، بخش هایی از دوما را به کنترل خود درآوردند.

مدیر دفتر العالم در سوریه همچنین از پیشروی ارتش سوریه در دوما از چندین محور و آزادسازی بخش هایی خبر داد.

حسین مرتضی تأکید کرد که گلوله باران دوما در پاسخ به حمله تروریست های جیش الاسلام به حومه الاسد در حرستا و برزه و الربوه ظرف دو روز گذشته صورت گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه مطبوعاتی جنبش فتح انتفاضه به مناسبت سالگرد شهادت سید حسن نصرالله


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و نیکاراگوئه


پزشکیان: همکاری‌های ایران و ترکمنستان توسعه خواهد یافت


حزب‌الله: میراث مقاومت شهیدان نصرالله و صفی‌الدین را حفظ می‌کنیم


حضور هیئت‌هایی از محور مقاومت در مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت سید حسن نصرالله


سخنگوی ارتش: رئیس جمهور متوهم آمریکا دچار خطای محاسباتی شد


نماهنگ | عهد عزت


نماهنگ | این صدای سیدحسن نصرالله است


برگزاری دومین سالگرد شهیدان نصرالله و صفی‌الدین در «دير قانون»


نخست‌وزیر قطر: نتانیاهو بزرگ‌ترین مانع پیشرفت طرح صلح غزه است