جبهه مردمی برای آزادی فلسطین: هدف حمله به دمشق، جلوگیری از پیروزی‌ ارتش سوریه است

چهارشنبه 22 فروردين 1397
18:31
جبهه مردمی برای آزادی فلسطین: هدف حمله به دمشق، جلوگیری از پیروزی‌ ارتش سوریه است جبهه ملی برای آزادی فلسطین هدف حمله احتمالی به دمشق را جلوگیری از پیروزی‌های ارتش سوریه دانست.

العالم - فلسطین اشغالی

 به نقل از المیادین، جبهه ملی برای آزادی فلسطین اعلام کرد که هدف از حمله احتمالی به دمشق، جلوگیری از پیروزی‌های ارتش سوریه است.

جبهه ملی برای آزادی فلسطین افزود: آمادگی برخی از نظام‌های عربی برای مشارکت در حمله به سوریه نشان از تبعیت این کشورها از پروژه ‌های کشورهای استعمار گر است.

آمریکا تهدید کرده ظرف 48ساعت ممکن است به سوریه حمله نظامی کند و تأسیسات نظامی روسیه نیز جزو اهداف درنظر گرفته هستند البته ناوگان دریایی روسیه و نظامیان این کشور خود را برای مقابله با هر نوع تهدید نظامی آماده کرده و درحالت آمادگی رزمی کامل قرار دارند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست