یمن حملات موشکی آمریکا به سوریه را محکوم کرد

شنبه 25 فروردين 1397
11:10
یمن حملات موشکی آمریکا به سوریه را محکوم کرد وزارت خارجه دولت نجات ملی یمن در صنعاء، حملات موشکی سه کشور غربی به سوریه را بشدت محکوم کرد و آن را «غیر قانونی» خواند.

العالم ـ یمن

«حسین العزی» معاون وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن در صنعاء، حملات سه جانبه آمریکا، انگلیس و فرانسه به سوریه را بشدت محکوم کرد.

معاون وزیر خارجه یمن می‌گوید که این حملات سه جانبه غیر قانونی و نقض آشکار قوانین بین المللی است.

سه کشور آمریکا، فرانسه و انگلیس به بهانه حملات ادعایی شیمیایی در دومای سوریه، بامداد امروز شنبه به تعدادی از پایگاه های سوریه در اطراف دمشق و حمص حمله کردند.

یک مقام ارشد وابسته به ائتلاف حامی دولت سوریه خبر داده که به دنبال هشدار اولیه روسیه، دمشق چند روز قبل مراکزی که بامداد روز شنبه توسط آمریکا و متحدانش هدف قرار گرفت را خالی کرده بود.

به گزارش فارس، تلویزیون رسمی سوریه همچنین اعلام کرد که این «تجاوز سه گانه [آمریکا، انگلیس و فرانسه] نقض آشکار قانون بین‌الملل و نشان‌دهنده بی‌اعتنایی کشورهای متجاوز به قانون بین‌الملل است. سوریه با همان عزمی که با تروریسم مقابله کرد با این تجاوز سه‌جانبه نیز مقابله خواهد کرد. آمریکا و محور حامی تروریسم که مدعی حمایت قوانین بین‌الملل هستند، بار دیگر این قوانین را زیر پا گذاشتند.

0% ...

آخرین اخبار

 فریاد فلسطین آزاد رئیس‌جمهور اندونزی در میان هزاران نفر طنین‌انداز شد+فیلم


پیشروی نیروهای مسلح یمن در تعز و لحج؛ تسلط بر ارتفاعات راهبردی مشرف بر ساحل غربی


هراس تل‌آویو از بازگشت جنگ؛ ایران؛ یمن و غزه سه جبهه نگران‌کننده برای اسرائیل + ویدئو


بیانیه وزارت امور خارجه درباره مواضع خلاف واقع فرانسه


اقدامات آمریکا و اسرائیل مصداق «جنایت علیه بشریت» است


پیام تسلیت آیت الله سیستانی در پی ارتحال آیت الله شبیری زنجانی


شکایت سه رسانه آمریکایی از دولت ترامپ


سید عبدالملک بدرالدین: قیمومیت کشور را به سمت فروپاشی پیش می‌برد


نیروهای مسلح و جبهه مردمی یمن بر منطقه استراتژیک جبل راس در تعز مسلط شدند+فیلم


پیروزی تاریخی حزب حامی فلسطین در انتخابات برلین