رویترز: ایران به خریداران نفتی تخفیف می‌دهد

رویترز: ایران به خریداران نفتی تخفیف می‌دهد
سه شنبه 4 ارديبهشت 1397 - 12:55

رویترز اعلام کرد: در پی بحث‌ها درباره برجام، ایران برای حفظ سهم خود از بازار احتمالا به خریداران نفتی تخفیف می‌دهد.

العالم - ایران / اقتصادی

به نقل از رویترز نوشت: ایران احتمالاً برای اینکه بازار جهانی نفت خود را در رقابت با دیگر کشورهای عضو اوپک حفظ کند، تخفیف‌هایی برای فروش نفت خواهد داد.

رویترز نوشته است: در پی اعلام دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اینکه ادامه توافق هسته‌ای را قبول نخواهد کرد، نگران است و به دنبال حفظ سهم خود از بازار است.

رویترز می‌نویسد: ایران قرار است هر اقدامی را که برای حفظ سهم این کشور در بازارهای نفت جهانی کمک کند، انجام دهد.

پیش از این ایران تخفیف نفتی برای هند داده بود، البته در باره میعانات گازی خریداران این‌نوع محصول ادعا کردند که قیمت میعانات گازی ایران نسبت به دیگر کشورها ۱۵ سنت افزایش دارد.

فارس

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

وقوع انفجار در منطقه جیزان عربستان/ اعلام وضعیت اضطراری در ابها


دیدارهای سفیران و نمایندگان دیپلماتیک با عراقچی


لبنان زمین بازی نتانیاهو برای تغییر معادلات منطقه و کشاندن آمریکا به جنگ با ایران


شهادت نوزاد ۲ ماهه لبنانی؛ شبکه های اجتماعی اسرائیل را رسوا کردند


زیردریایی Dive‑LD؛ شناور هوشمندی که سپاه در تنگه هرمز شکار کرد


تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه


شکار و غنیمت‌گرفتن یک فروند زیرسطحی هوشمند دشمن آمریکایی در تنگه هرمز


رایزنی‌های چندجانبه وزیر اقتصاد در مسکو/ تقویت حضور ایران در بازار ۱۸۰ میلیون نفری اوراسیا


اعتراف آمریکا به شکست در برابر ایران


قطر: برای آرامش منطقه به رایزنی ادامه می‌دهیم