الحشد الشعبی عراق: ترور «الصماد» بر شعله آتش مقاومت ملی یمن خواهد افزود

چهارشنبه 5 ارديبهشت 1397
11:25
الحشد الشعبی عراق: ترور «الصماد» بر شعله آتش مقاومت ملی یمن خواهد افزود نائب رئیس الحشد الشعبی عراق طی بیانیه‌ای ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت رئیس شورای عالی سیاسی یمن، تاکید کرد که این ترور، بر شعله آتش مقاومت ملی یمن خواهد افزود.

العالم _ عراق

«ابومهدی المهندس» نائب رئیس هیأت «الحشد الشعبی» عراق طی بیانیه‌ای شهادت «صالح الصماد» رئیس شورای عالی سیاسی یمن را به رهبر انصارالله، اعضای این شورا و ملت یمن تسلیت گفت.

به نوشته پایگاه اطلاع‌رسانی جنبش انصارالله یمن، المهندس در این بیانیه اعلام کرد: شهید الصماد صرفا شهید مقاومت یمن و ملت آن در مقابل استکبار و توطئه نیست بلکه شهید امت اسلام در مقابله با وهابیت، تروریسم و همپیمانان آن است.

وی افزود که ما در عراق معتقدیم که این شهید، شهید ماست و جایگاهش نزد ما مانند سایر شهدای خط مقاومت است. ترور این فرمانده و رهبر بزرگ اراده ملت یمن را تضعیف نخواهد کرد و راه برای آزادسازی یمن از شر متجاوزان سعودی را نخواهد بست بلکه بر شعله آتش مقاومت ملی یمن خواهد افزود.

شورای عالی سیاسی یمن دوشنبه شب در بیانیه‌‏ای اعلام کرد که صالح الصماد روز پنجشنبه گذشته در حمله هوایی ائتلاف سعودی به استان الحدیده واقع در غرب یمن به شهادت رسید.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد