جزئیاتی از اولین دیدار رهبران دو کره/ اون: تاریخ از امروز دوباره آغاز شده است

جمعه 7 ارديبهشت 1397
09:04
جزئیاتی از اولین دیدار رهبران دو کره/ اون: تاریخ از امروز دوباره آغاز شده است صبح امروز رهبر کره شمالی و رئیس‌جمهور کره جنوبی در منطقه حائل نظامی با یکدیگر دیدار کردند.

العالم - آسیا

«مون جائه این»، رئیس‌جمهور کره جنوبی و «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی در منطقه حائل نظامی با یکدیگر دیدار کرده و با یکدیگر دست دادند. 

رهبر کره شمالی، همانند سران سایر کشورهای خارجی که از «خانه صلح» در روستای مرزی پانمونجوم دیدار می‌کنند دفتر یادبود میهمانان کره جنوبی را امضا کرد.


بیشتر بخوانید: ورود اولین رهبر کره شمالی به خاک کره جنوبی+تصاویر


رسانه‌های بین‌المللی گزارش داده‌اند «کیم جونگ اون» در این دفتر یادبود نوشته است: «اینک تاریخ جدیدی آغاز شده است.»

پس از پایان اولین دوره گفت و گوهای سران کره شمالی و جنوبی، مقرر شد این دو عصر امروز مجددا با یکدیگر دیدار نمایند.

«کیم جونگ اون» به «مون جائه این» گفته نمی خواهد شاهد تکرار گذشته باشد که «نمی‌توانستیم توافقاتمان را اجرا کنیم.»

کره جنوبی اعلام کرد که کیم جون اون رهبر کره شمالی آماده است در هر زمان به شهر سئول سفر نماید. 

خبرگزاری فرانسه گزارش داد که واشنگتن ابراز امیدواری نمود که دیدار سران دو کره به آینده ای از صلح منتهی شود و رییس جمهور کره جنوبی ابراز امیدواری نمود که یک "توافق جسورانه" در این دیدار تحقق یابد.

0% ...

آخرین اخبار

تحلیل روز از بیتونیا تا جنین؛ رژیم اسرائیل نقشه "کرانه باختری جدید" را با شهرک‌سازی ترسیم می‌کند


دیدار روسای جمهور ایران و آذربایجان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


عربستان به دنبال دریافت وام ۸ میلیارد دلاری به علت فشار جنگ


گزارش العالم از اهداف رژیم صهیونیستی از اشغال منطقه الخیام در لبنان +فیلم


دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند