"شادي احمد" روز چهارشنبه در گفت وگو با شبكه العالم گفت: همبستگي ارتش و ملت سوريه خطر جنگ داخلي در كشور را از بین برد.
وي با قدرداني از حمايت ايران و عراق از سوريه در برابر توطئه های خارجی تصريح كرد: خطر بزرگ جنگ فرقه ای که سوريه را تهديد مي کرد، از بین رفته است.
شادی احمد با اشاره به اين كه ارتش سوريه به وظيفه خود در دفاع از وطن و مردم به بهترين شكل عمل مي كند، افزود: ارتش توانست مانع تحقق اهداف دشمنان شود.
وي گفت: جنگ كنوني عليه سوريه در چارچوب جنگ عليه مقاومت در منطقه از سال 2006 و قبل از آن قرار دارد، و مداخله آمريكا و فرانسه در زمينه حمايت از افراد مسلح كاملا آشكار است.
احمد يادآور شد: هيچ سازش سياسي با افراد مسلح كه دستشان به خون ملت سوريه آغشته شده در كار نيست و راه حل سياسي فقط پس از خلاصي از اين افراد موفقيت آميز خواهد بود.
MKH-15:43