"محمد عبدالوهاب" روز پنجشنبه به شبكه خبري العالم، گفت: همه ملتها حق دارند كه بر ضد حكام ديكتاتور قيام كنند، ساختار حكومت را تغيير دهند و خواسته هاي مشروع خود را مطرح كنند.
وی تاکید کرد : شهروندان حق دارند براي ابراز ديدگاه خود درباره ساختار حكومت به طور مسالمت آميز تجمع و تظاهرات کنند و همه توافقنامه هاي بين المللي كه دولت بحرين آنها را امضا كرده است،اين حقوق را تایید می کنند.
رئيس اتحاديه وكلاي انقلاب مصر، افزود: برخورد خشونت آميز پليس با خواسته ها و تظاهرات مشروع، جنايت بر ضد انسانيت است و كساني كه به منازل حمله و انقلابيون را بازداشت، شكنجه و سركوب كردند بايد در اين دادگاه محاكمه شوند.
عبدالوهاب، گفت: تحصن كنندگان مسالمت آميز در برابر سركوب رژيم هيچ دفاعي از خود ندارند درحالی که قوانین بين المللي و انساني به تحصن کنندگان و معترضان اجازه مي دهد براي دفاع از خود و رويارويي با تجاوزات رژيم حتي مرتكب قتل شوند
وي از مسئولان بحريني خواست از انقلابهاي مصر، تونس، ليبي و يمن و آنچه بر سر ديكتاتورها در اين كشورها آمد، عبرت بگيرند و هشدار داد که بحرين وقت را تلف مي كند و به خواسته هاي مشروع ملت پاسخ نمی دهد.
رئيس اتحاديه وكلاي انقلاب مصر از رژيم بحرين خواست كانالهاي گفتگوي جدي با هدف تدوين قانون اساسي جديد را باز كند و افزود: اين قانون اساسي بايد پادشاهي مشروطه اي ایجاد كند كه همه بحريني ها بتوانند در آن پارلماني با اختيارات گسترده، رئيس دولت را انتخاب كنند تا همه شهروندان احساس كنند كه در تصميم گيري در كشورشان مشاركت دارند.
عبدالوهاب، گفت: هيچ گزينه اي به جز سرنگوني رژيم يا پذيرش گفتگو و پاسخ دادن به خواسته هاي مشروع شهروندان برای آل خلیفه وجود ندارد و حکومت بحرین باید اصلاحات ريشه اي مطلوب ملت را انجام دهد.
2-14:49