کارشناس قانون بین الملل:

سوریه قاتلان مردمش را نمی بخشد

پنج‌شنبه 12 مرداد 1391
17:03
سوریه قاتلان مردمش را نمی بخشد العالم، دمشق - كارشناس قانون بين الملل، گفت: هدف غرب جنگ طايفه اي و کشتار در سوريه است و مردم اين کشور کساني را که دستشان به خون فرزندان اين مرز و بوم آلوده است، نخواهند بخشيد.

"عفيف دله" روز پنجشنبه به شبكه خبري العالم، گفت:هدف از توطئه هاي غربي با شركت برخي كشورهاي عربي كشاندن سوريه به سمت جنگ طايفه اي است، در حالي كه طرفهاي بين المللي و منطقه اي به وضوح حمايت تسليحاتي و مالي خود را از گروه هاي تروريستي مسلح اعلام كرده اند. 

کارشناس حقوق بین الملل، ادامه داد: تفاوتي بزرگ بين قانون بين المللي و جامعه جهاني وجود دارد، چون جامعه جهاني بايد قانون را اجرا كند، اما آن را وارونه و فقط بر اساس منافعش به مرحله اجرا درمي آورد.  

كارشناس سوري يادآور شد: جامعه جهاني هيچ اقدامي براي جلوگيري از كشتار در سوريه انجام نداده و حاضر است براي تحقق منافعش، خون افراد بي گناه ريخته شود. 

عفيف دله حمايت آل سعود، شيوخ قطر و دولت اردوغان از شبه نظاميان مسلح مزدور براي کشتار ملت سوريه و جنايت عليه اين كشور را محكوم  كرد و گفت : سوریه كساني را كه در ريختن خون مردمش سهيم هستند، نمي بخشد.

08-15-37


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

منع حضور شطرنج‌بازان اسرائیلی در مسابقات قهرمانی جهان در مالزی


یورش مجدد نظامیان صهیونیست به جنوب سوریه


انفجار در بغداد+ فیلم


رایزنی عراقچی و مقام الجزایری در بغداد با محوریت فلسطین و تحولات خلیج فارس


شوک جدید ترامپ به متحدان اروپایی


یمن از آزادی ۱۵۹ اسیر در جبهه ساحل غربی خبر داد


سرلشکر عبداللهی: انتخاب مهرداد اخلاقی با توجه به تجارب صنعت دفاعی شایسته است


تشدید اعتراضات در فرانسه؛ درگیری پلیس با معترضان و دستگیری بیش از ۱۶۰ نفر


عراقچی با همتای لبنانی خود دیدار کرد/ حمایت ایران از لبنان در دفاع از حاکمیت این کشور در برابر رژیم صهیونیستی +فیلم


غریب آبادی: در صورت خطای دشمن، پاسخ ایران قاطعانه خواهد بود