نوبخت: مردم از لحاظ تامین دارو مطمئن باشند

نوبخت: مردم از لحاظ تامین دارو مطمئن باشند
پنج‌شنبه 20 ارديبهشت 1397 - 10:04

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: با خروج آمریکا از برجام مشکلی برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی نخواهیم داشت. تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

العالم - ایران

علی نوبخت اظهار کرد: با توجه به صحبتی که با مقامات وزارت بهداشت داشتیم آن‌ها به ما نوید دادند که تمهیدات لازم برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی را اندیشیده‌اند و مشکل خاصی به وجود نخواهد آمد.

وی با تاکید مجدد بر این‌که «مشکل دارویی با خروج آمریکا از برجام نخواهیم داشت»، گفت: مردم مطمئن باشند و نگران نباشند، ما در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی مشکلی نداریم.

وی یادآور شد: درست است که آمریکا کشوری قوی و با تکنولوژی است اما تنها کشور جهان نیست. ما شرایط سخت، دوران جنگ و تحریم‌ها را پشت سر گذاشتیم و اکنون می‌توانیم از تمامی شرایط عبور کنیم کما اینکه در حال حاضر از لحاظ تجهیزات پزشکی قسمت اعظم بیمارستان‌ها با تولیدات داخلی تجهیز می‌شود. ما با کشورهای متعدد دیگر از لحاظ تکنولوژی ارتباط داریم و می‌توانیم از آن‌ها کمک بگیریم.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره تامین داروی بیماران خاص نیز گفت: در این باره نیز تمهیدات لازم اندیشیده شده است. در بودجه 97 نیز تلاش شد چتر حمایتی گسترده‌تر شود.

وی در پایان یادآور شد: البته دولت مابه‌التفاوت قیمت ارز با دارو و تجهیزات پزشکی را پرداخت می‌کند تا فشاری متحمل مردم، واردکنندگان و تولیدکنندگان نشود.

ایسنا

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است