صهیونیست ها از اعراب غرامت می گیرند

دوشنبه 23 مرداد 1391
06:21
صهیونیست ها از اعراب غرامت می گیرند رژيم اشغالگر به دنبال گرفتن غرامت از برخي کشورهاي عربي از جمله مصر، به بهانه پس گرفتن "املاک يهوديان" از طريق سازمان ملل متحد است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، رسانه های صهیونیستی فاش کردند، رژیم اشغالگر قرار است در بیست و یکم سپتامبر آینده فعالیت هایی را در سطح جهانی ازطریق سازمان ملل متحد آغاز کند، تا از مصر و برخی کشورهای عربی غرامت بگیرد و مالکیت آن چه را که "املاک یهودیان" خوانده، در اختیار بگیرد. در همین راستا نخستین گام، آغاز مذاکرات بین المللی برای باز پس گیری املاک یهودیان است که در دوران جمال عبدالناصر در مصر ملی اعلام شد.

بر اساس گزارش رسانه های صهیونیستی، "دانی ایالون" معاون وزیر خارجه صهیونیستی تیمی از وکلا و کارشناسان را که "بیل کلینتون" رییس جمهوری اسبق آمریکا نیز عضو آن است، برای تحقق این برنامه هدایت می کند.

روزنامه صهیونیستی "معاریو" مدعی شد: "قبل از ایجاد (رژیم) اسرائیل 865 هزار یهودی در مصر و برخی کشورهای عربی زندگی می کردند که از میان آنها 600 هزار نفر به اسرائیل (اراضی اشغالی) مهاجرت کرده و 260 هزار نفر نیز به اروپا و آمریکا رفتند؛ صدها نفر نیز در مصر و برخی کشورهای عربی باقی ماندند و مهاجرت نکردند".

ناظران، هدف از به راه انداختن این برنامه را تحت فشار قرار دادن اعراب و مقابله با هرگونه مطالبه و درخواست برای بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین خود دانسته اند.



0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تازه از عملیات الخلیل؛ بیش از ۲۰ دقیقه با درگیری با صهیونیست‌ها +فیلم


والیبال نشسته ایران قهرمان آسیا شد +فیلم


حماس: عملیات الخلیل پاسخی به تداوم حملات و جنایات اشغالگران است


لغو فعالیت‌های انتخاباتی «لیکود» در پی عملیات الخلیل


کمیته‌های مقاومت فلسطین: عملیات الخلیل پاسخی مشروع به جنایات اشغالگران بود


بازار تاریخی اراک؛ روایتگر فصلی از تمدن ایران +فیلم


یمن و تغییر معادلات منطقه؛ چالش تازه پیش روی عربستان+فیلم


یونیسف: ۳۵۱ کودک در غزه از زمان آغاز آتش‌بس به شهادت رسیده‌اند


عملیات ضد صهیونیستی در الخلیل؛ 6 نظامی صهیونیست مجروح شدند


بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید