آمریکا، عربستان را به بالگردهای پیشرفته «شینوک-47» مجهز می‌کند

دوشنبه 7 خرداد 1397
18:38
آمریکا، عربستان را به بالگردهای پیشرفته «شینوک-47» مجهز می‌کند وزارت دفاع آمریکا از ارسال هشت فروند بالگرد پیشرفته «شینوک -47 اف» به عربستان خبر داد.

العالم _ عربستان سعودی

عربستان سعودی که درگیر جنگ علیه یمن است، تا چندی دیگر به بالگردهای «شینوک -۴۷ اف» ساخت شرکت «بوئینگ» آمریکا مجهز می‌شود.

 آنطور که وبگاه وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده، ارزش این قرارداد بیش از ۲۵.۷ میلیون دلار است.

بالگرد شینوک ویژه عملیات ترابری است و با توجه به میزان حجم باربری آن محبوبترین بالگرد جهان در این حوزه محسوب می‌شود.

آنطور که وبگاه وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده است بالگرد شینوک- ۴۷ اف از نظر طراحی و عملکرد برتری‌های قابل توجهی به نمونه‌های قبلی خود دارد. نوع اول این بالگرد در جنگ ویتنام استفاده شد.

برخی منابع آگاه نیز اخیرا اعلام کردند که عربستان سعودی با خرید حدود هفت میلیارد دلار تسلیحات از شرکت‌های آمریکا موافقت کرده است که البته احتمالاً برخی از نمایندگان کنگره با این توافق به واسطه حملات ریاض به یمن مخالفت کنند.

منابع اعلام کردند که «ریتان» و «بوئینگ»، شرکت‌های منتخبی هستند که عربستان قصد خریداری سلاح از آن‌ها را دارد و این توافق بخشی از توافق تسلیحاتی ۱۱۰ میلیارد دلاری است که با دیدار ماه مه «دونالدترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا از عربستان سعودی مصادف شد.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد