هزاران جفت کفش مقابل مقر اتحادیه اروپا چیده شد

هزاران جفت کفش مقابل مقر اتحادیه اروپا چیده شد
سه شنبه 8 خرداد 1397 - 09:47

به موجب فراخوان صورت گرفته، بیش از چهار هزار و 500 جفت کفش تنها طی یک هفته از سراسر اتحادیه اروپا به دست تدارک دهندگان این برنامه رسیده بود.

العالم - اروپا

فعالان مدنی بلژیک روز دوشنبه در اعتراض به انفعال و سکوت دولت‌های اروپایی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی، به ازای هر یک فلسطینی که طی دهه گذشته شهید شده است، یک جفت کفش را مقابل مقر شورای وزیران اتحادیه اروپا گذاشتند.

به نقل از یورونیوز، این اقدام توسط اعضای یک گروه فعال حقوق بشری موسوم به «آواز» در میدان «ژان رِی» بروکسل در نزدیکی محل گردهمایی وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا انجام شد.

به موجب فراخوان صورت گرفته، بیش از چهار هزار و 500 جفت کفش تنها طی یک هفته از سراسر اتحادیه اروپا به دست تدارک دهندگان این برنامه رسیده بود.

در بیانیه گروه مذکور، این اقدام بخشی از «روند رو به افزایش درخواست‌ها از اتحادیه اروپا برای حراست از جان فلسطینیان» و تلاش برای «مهار» خشونت افسارگسیخته نظامیان صهیونیستی عنوان شده است. 

«کریستف شات» مدیر این کارزار حقوق بشری می‌گوید: شهروندان سراسر اروپا پیامی روشن برای دولت‌هایمان دارند؛ جان فلسطینیان برای ما مهم است و باید برای شما هم چنین باشد.

اقدام روز دوشنبه همزمان با نشست وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه در بروکسل صورت گرفت که موضوع تحولات فلسطین و نوار غزه از جمله موارد مورد بحث در آن بود.

بنابر آمارهای تقریبی، تنها طی یک دهه گذشته بیش از 4500 فلسطینی جان خود را در راه آزادی وطنشان از دست داده‌اند.

وضعیت نوار غزه طی دو ماه گذشته بحرانی بوده است و شمار فلسطینیانی که در جریان راهپیمایی موسوم به بازگشت، به ضرب گلوله نظامیان صهیونیستی شهید شده‌اند، به بیش از 120 تن می رسد.

عصر ایران

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی