مقام اسبق موساد: نتانیاهو طرح حمله به ایران را در سال 2011 آماده کرده بود

پنج‌شنبه 10 خرداد 1397
12:50
مقام اسبق موساد: نتانیاهو طرح حمله به ایران را در سال 2011 آماده کرده بود
یک مقام اسبق موساد به یک شبکه تلویزیونی در سرزمین‌های اشغالی گفت که نتانیاهو در سال 2011 به ارتش این رژیم دستور داده بود برای حمله به ایران آماده شود.

العالم _ فلسطین اشغالی

یک مقام اسبق موساد به یک شبکه تلویزیونی در سرزمین‌های اشغالی گفته است بنیامین نتانیاهو در سال 2011 به ارتش این رژیم دستور داده بود برای حمله به ایران ظرف پانزده روز آماده شود.

"تأمیر پاردو" در این خصوص به شبکه تلویزیونی "کِشِت تی‌وی" گفت این فرمان «برای تمرین و رزمایش» صادر نشده بود.

دفتر نتانیاهو به این ادعا واکنشی نشان نداده است.

ایهود باراک، نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی و وزیر جنگ نتانیاهو در سال 2011 پیش‌تر مدعی شده بود نتانیاهو می‌خواست در سال‌های 2010 و 2011 ایران را بمباران کند؛ ادعایی که مقامات ارشد اسرائیل آن را رد کردند.

پاردو همچنین می‌افزاید پس از دریافت فرمان نتانیاهو، با مشاوران حقوقی موساد مشورت کرده است؛ اما درباره آنچه پس از صدور فرمان رخ داد توضیحی ارائه نکرد.

 

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»