انتقاد کره شمالی از مشارکت کره جنوبی در رزمایش نظامی مشترک با آمریکا

يکشنبه 13 خرداد 1397
12:49
انتقاد کره شمالی از مشارکت کره جنوبی در رزمایش نظامی مشترک با آمریکا رسانه حکومتی کره شمالی در مطلبی ضمن انتقاد از حضور کره جنوبی در رزمایش نظامی مشترک با آمریکا نوشت گفت‌وگو و تقابل، صلح و جنگ با هم امکان‌پذیر نیست.

العالم _ آسیا 

روزنامه حکومتی کره شمالی از مشارکت کره جنوبی در رزمایش مشترک با آمریکا شدیدا انتقاد کرد.

به نوشته خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی، روزنامه رودانگ سینمون متعلق به حکومت کره شمالی روز یکشنبه (امروز) از رزمایش مشترک سئول و واشنگتن که قرار است بین ۲۷ ژوئن تا ۲ آگوست در شبه جزیره کره برگزار شود، انتقاد کرد. 

در مطلب رودانگ سینمون آمده است، اعلامیه پانمونجوم که میان سران دو کره در روز ۲۷ آوریل توافق شد، باید جلوی تمرین جنگی را بگیرد. رسانه کره شمالی افزود «گفت‌وگو و تقابل، صلح و جنگ هرگز با یکدیگر به پیش نخواهند رفت».

در ادامه این مطلب آمده است، کره شمالی و کره جنوبی اکنون وظیفه دارند تنش‌های نظامی را تسهیل کرده و با اجرای این اعلامیه، صلح را در شبه جزیره کره تحقق بخشند. 

روابط دو کره طی ماه‌های اخیر بعد از سال‌ها تنش رو به بهبود گذاشته است. کره شمالی همواره به رزمایش‌های نظامی مشترک آمریکا و کره جنوبی در منطقه معترض بود و در مقابل اقدام به ‌آزمایش‌های اتمی و موشکی می‌کرد. 

0% ...

آخرین اخبار

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد


کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا پس از ۴۷ سال تحریم و جنگ