افشای نقش ولیعهد سعودی درتوطئه علیه دوحه/ جزییات هک شدن خبرگزاری قطر از درون وزارتخانه عربستان

دوشنبه 14 خرداد 1397
11:16
افشای نقش ولیعهد سعودی درتوطئه علیه دوحه/ جزییات هک شدن خبرگزاری قطر از درون وزارتخانه عربستان شبکه الجزیره قطر براساس تحقیقات خود اعلام کرد که هک شدن سایت خبرگزاری قطر از درون یکی از وزارتخانه‌های کلیدی و حاکمیتی عربستان صورت گرفت و ولیعهد سعودی در جریان سفر خود به دوحه از وجود توطئه علیه قطر آگاه بود.

العالم ـ آسیا

شبکه تلویزیونی الجزیره قطر براساس تحقیقات خود اعلام کرده، گروه سایبری که خبرگزاری رسمی قطر را در 24 ماه مه سال گذشته هک کردند، از داخل یک وزارتخانه حاکمیتی عربستان در شهر ریاض عمل کرده‌اند و این همان گروهی است که خبر دروغ نسبت داده شده به تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر را روی صفحه این خبرگزاری در آن زمان منتشر کرد.

هک کردن خبرگزاری قطر و انتشار مطالب نسبت داده شده به امیر قطر نخستین شراره بزرگترین و عمیق ترین بحران در تاریخ کشورهای شورای همکاری خلیج فارس بود.

این تحقیق به اطلاعات مفصلی درباره دستگاه‌هایی که گروه سایبری عربستان در عملیات نفوذ و هک کردن خبرگزاری قطر مورد استفاده قرار داد، دست یافته است.

تحقیقات نشان می‌دهد: یک شرکت جعلی اماراتی فعال در جمهوری آذربایجان با سه شرکت ترکیه فعال در زمینه امنیت سایت‌های اینترنتی تماس گرفته و از آنها خواسته است تا فهرستی از سایت‌ها از جمله سایت خبرگزاری قطر را بررسی کنند تا خلاءهای امنیتی در آن به منظور تهیه راهکارهایی برای بر طرف کردن این خلاءها روشن شود.

به گزارش تسنیم بنابر اعلام الجزیره، این شرکت اماراتی به محض دریافت اطلاعات در این زمینه در سال 2016 میلادی به فعالیت خود در آذربایجان خاتمه و اطلاعات مربوط درباره خلاءهای امنیتی در این سایت‌ها را به گروه سایبری سعودی داد.

همزمان با هک کردن سایت خبرگزاری قطر، یک تیم فنی دانشکده رایانه قطر دریافت که کشورهای محاصره کننده قطر (عربستان، مصر، بحرین و امارات) در روز هک کردن این سایت یا چند روز قبل از آن، حدود 187 صفحه جدید در توییتر باز کردند و پیش از هک کردن چندین هشتک برای حمله به قطر به راه انداختند.

عبدالعزیز آل اسحاق نویسنده و شخصیت رسانه‌ای قطری نیز گفته، تحقیق الجزیره ثابت کرده که محمد بن‌سلمان ولیعهد سعودی در سفرش به دوحه - قبل از محاصره قطر- از وجود توطئه‌ای علیه این کشور آگاه بود.

وی خاطرنشان کرده، رفتار عربستان تلاش کودتا در قطر را در سال 1996 میلادی به ذهن ها متبادر می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

ایران به رغم تحریم سالانه ۶ میلیارد دلار محصولات کشاورزی صادر می کند


تحلیل روز| درآمد تسلیحاتی در جیب غرب؛ جنگ و بی‌ثباتی سهم جهان عرب


حملات هوایی و موشکی عربستان سعودی به سه منطقه در یمن


سردار محبی: جنگ آمریکا علیه ایران بر سر هویت و تمدن است


هشدار آژانس بین‌المللی انرژی: آزادسازی ذخایر نفتی راهبردی، راه‌حل پایدار نیست


تکذیب یک شایعه؛ روسیه ماندن دیپلمات‌ها و متخصصان نیروگاه بوشهر را تایید کرد


قالیباف: زبان فارسی ستون استوار همبستگی ملی است


ادامه نقض آتش بس غزه با شهادت یک فلسطینی


ادعای حمله موشکی یمن به مکه مکرمه دروغ است


انصارالله: حملات به فرودگاه‌های عربستان در چارچوب محاصره هوایی است