نقش بازمانده های قذافی در بی ثباتی لیبی

دوشنبه 30 مرداد 1391
08:20
نقش بازمانده های قذافی در بی ثباتی لیبی العالم،طرابلس ـ فعال سياسي ليبيايي عناصر وابسته به رژيم سرنگون شده قذافي را به دست داشتن در انفجارهاي صبح عيد فطر در طرابلس متهم کرد و گفت: اين افراد قصد دارند با ايجاد بي ثباتي در کشور از محاکمه عناصر رژيم سابق جلوگيري کنند.

"احمد جمهور" روز دوشنبه به شبكه  العالم، گفت: برخي مي خواهند اينگونه وانمود كنند كه القاعده در ليبي فعاليت مي كند، اما انفجارهای روز عید فطر  از راه دور كنترل می شد و اين شيوه القاعده نيست.
این فعال سیاسی لیبیایی، افزود: جنايتكاران فراري عضو رژيم قذافی در این انفجارها دست دارند و هدف آنها ضربه زدن به ثبات لیبی است؛ عناصر رژیم سابق به خوبي مي دانند كه اگر ثبات در كشور برقرار شود، آنها به کشور بازگردانده و محاکمه خواهند شد.

احمد جمهور، گفت: بسياري از  وابستگان به قذافي و  همچنین "ساعدي" پسر وی اکنون در نيجر به سر مي برند و بقیه خانواده قذافی در الجزایر هستند؛ این افراد پول و هوادار در داخل و خارج در اختيار دارند و به دنبال ضربه زدن به ثبات لیبی هستند..
.صبح روز عید فطر در انفجار سه خودروي بمب گذاري شده در طرابلس دستكم  2 تن کشته و تعدادی مجروح شدند؛ مهاجمان در اين انفجار ساختمانهاي اداري وزارت كشور و  منطقه ای نزديك دانشکده  پليس زنان هدف قرار گرفتند.
18:24


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد