پژوهشگر سوری: توطئه‌ای جهانی در جریان است

دوشنبه 30 مرداد 1391
17:07
پژوهشگر سوری: توطئه‌ای جهانی در جریان است العالم، دمشق - پژوهشگر سوري از سياست يك بام و دو هواي غرب در سوريه انتقاد كرد و آن را توطئه جهاني عليه كشورش دانست.

 "محمد الشيخ"روز دوشنبه در گفت وگو با شبكه العالم، سخنان "اخضر الابراهيمي" فرستاده سازمان ملل متحد درباره اقدام غرب در زمينه مسلح سازي گروه هاي تروريستي را واقع گرايانه دانست و  با اشاره به تجربه سياسي الابراهيمي، افزود: كشورهاي غربي گروه هاي تروريستي را به انواع سلاح مجهز کرده، و اطلاعات و پشتیبانی لازم را نيز برای آنها فراهم می کنند.

این پژوهشگر سوري با انتقاد از اقدام غرب در تسلیح گروه هاي تروريستي در سوریه، ادامه داد: رژیم صهیونیستی، آمريكا، فرانسه و كشورهاي غربي با مسلح کردن گروه هاي مزبور نشان دادند كه به دنبال منافع مردم منطقه نیستند.

محمد الشيخ، غرب را به نفاق سياسي و دروغ گويي متهم كرد و گفت: غرب تلاش مي كند خود را نزد ملت هايش، دوستدار خير، صلح و عدالت معرفي كند، اما در خفا، سلاح را براي قتل، ويراني و تخريب به گروه هاي مسلح مي رساند.

08/20-15:33


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

روایت هم سلولی یحیی سنوار، از رهبری که نماد مقاومت شد


اعتراضات گسترده در آلبانی، سفارت رژیم صهیونیستی را به تعطیلی کشاند


اطلاعیه مرکز اطلاعات مالی درباره لغو مجوز بانک صادرات در لبنان


ترکیه و جمهوری آذربایجان از شراکت تا تنش غیر علنی در روابط


بهای نفت و طلا در هفته گذشته؛ «برنت» به مرز ۱۱۰ دلار رسید


هشدار نیروی دریایی سپاه: عاقبت سرپیچی، سوختن در آتش است


آغاز به کار نشست وزیران خارجه سازمان همکاری اسلامی در بغداد با حضور عراقچی


بدهی ۱.۹ میلیون دلاری صندوق حقوقی ترامپ


معاون ترامپ: آمریکا نباید وارد جنگ‌های بی‌پایان شود


بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی دفاع در دستور کار این هفته مجلس