سفیر ایران با رئیس دستگاه امنیتی لبنان دیدار کرد

سه شنبه 22 خرداد 1397
16:41
سفیر ایران با رئیس دستگاه امنیتی لبنان دیدار کرد «محمد فتحعلی» سفیر ایران در بیروت امروز (سه شنبه) با «عباس ابراهیم» رئیس دستگاه امنیتی لبنان دیدار و گفت و گو کرد.

العالم ـ ایران ـ  سیاسی

«محمد فتحعلی» که روزهای آخر ماموریت خود را در بیروت سپری می کند با حضور در دفتر «عباس ابراهیم» با او دیدار کرد.
دو طرف درباره روابط دوجانبه و مسائل منطقه ای با هم گفت و گو کردند.
سفیر ایران برگزاری امن انتخابات اخیر پارلمانی لبنان و نیز مبارزه با گروه های تروریستی تکفیری را از جمله موفقیت های دستگاه امنیتی لبنان در سال های اخیر خواند.
فتحعلی بر ادامه حمایت جمهوری اسلامی ایران از تعمیق دموکراسی، تنوع سیاسی و امنیت ملی لبنان تاکید کرد.
به گزارش ایرنا، رئیس دستگاه امنیتی لبنان نیز در این دیدار با تشکر از حمایت های ایران از لبنان، بر ضرورت گسترش روابط دوجانبه بویژه در زمینه مسائل امنیتی تاکید کرد.
ابراهیم با قدردانی از تلاش های فتحعلی در دوره مسئولیت او در سفارت ایران در تعمیق روابط دو کشور، برای وی در مسئولیت های بعدی آرزوی موفقیت کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای رسانه عراقی از وجود شبکه قاچاق نفت این کشور به سرزمین‌های اشغالی


معاون وزیر خارجه انگلیس بر ضرورت کاهش تنش‌های منطقه‌ای از مسیر دیپلماسی تأکید کرد


اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت


سرلشکر رضایی: طبق ابلاغ مقام معظم رهبری، پاسخ ایران به حمله دشمن هولناک خواهد بود


گزارش آسوشیتدپرس از خسارت سنگین آمریکا در پی پاسخ ایران به حملات/۲۶ پایگاه نظامی تخریب شد


وقوع انفجارهای شدید در جنوب لبنان بر اثر حملات هوایی و پهپادی رژیم صهیونیستی


توقف مجدد پروازها در فرودگاه ملک فهد عربستان