اروگوئه با پیروزی مقابل روسیه صدرنشین شد/ نماینده آمریکای جنوبی در انتظار اسپانیا، پرتغال یا ایران!

دوشنبه 4 تير 1397
21:05
اروگوئه با پیروزی مقابل روسیه صدرنشین شد/ نماینده آمریکای جنوبی در انتظار اسپانیا، پرتغال یا ایران! تیم ملی فوتبال اروگوئه با غلبه بر روسیه، به عنوان صدرنشین گروه A رقابت‌های جام جهانی ۲۰۱۸ صعود کرد.

العالم _ ورزشی

روز نخست دور سوم مرحله گروهی مسابقات جام جهانی 2018 با دیدار تیم‌های روسیه و اروگوئه از ساعت 18:30 امروز (دوشنبه -  به وقت تهران) آغاز شد که این دیدار با پیروزی 3 بر صفر نماینده آمریکای جنوبی به پایان رسید. در این مسابقه لوییس سوارس در دقیقه 10، دنیس چریشف (مدافع روسیه به اشتباه) در دقیقه 22 و ادینسون کاوانی در دقیقه 90، گل‌های اروگوئه را به ثمر رساندند.

با این نتیجه، اروگوئه با کسب 9 امتیاز، در صدر جدول گروه A جای گرفت و به عنوان سرگروه به جمع 16 تیم نهایی رقابت‌ها رسید. شاگردان اسکار تابارس در مرحله یک‌هشتم نهایی به مصاف تیم دوم گروه B یعنی یکی از سه تیم اسپانیا، پرتغال یا ایران بروند. روسیه هم که اولین شکست خود را در جام جهانی 2018 تجربه کرد، با کسب 6 امتیاز به مقام دوم گروه دست یافت و باید مقابل صدرنشین گروه B صف‌آرایی کند.

دیدیو مالانگ داور این مسابقه به و یوری گازینسکی از روسیه و رودریگو بنتانکور از اروگوئه کارت زرد نشان داد و ایگور اسمولنیکوف از روسیه را در دقیقه 37 از زمین اخراج کرد. اخراجی که سبب شد تزارها بیش از یک نیمه با 10 نفر مقابل اروگوئه به میدان بروند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت خارجه ایران در پاسخ به دبیر کل سازمان ملل: بیاید بی طرف باشیم


حمله پهپادی و آتش سوزی گسترده تاسیسات شرکت‌های آمریکایی در بصره


کابوس اسرائیل: احتمال ورود زمینی حزب‌الله لبنان به الجلیل


پزشکیان در تماس تلفنی پوتین:  مسیر ما دفاع مقتدرانه از تمامیت ارضی و صلح پایدار است 


موشک‌های سوخت جامد و مایع نسل جدید سپاه در موج بیست‌‌وسوم وعده صادق4


سردار شکارچی: کاری می‌کنیم آمریکا هوس تجاوز به کشور دیگری نکند


آیت‌الله آملی لاریجانی: رهبر شهید انقلاب، نماد معنویت و استقامت بود


حمله موشکی نیروی‌دریایی‌ارتش به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن


واکنش پزشکیان به رفتارهای فریبکارانه نتانیاهو


لاریجانی: آن‌ها باد می‌کارند و طوفان درو خواهند کرد