در جریان سفر هلند؛

رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: گروهک منافقین در رفتار شبیه به داعش است

جمعه 15 تير 1397
16:11
رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: گروهک منافقین در رفتار شبیه به داعش است رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه گروهک منافقین که در رفتار شبیه به داعش می باشد، با سیاسی جلوه دادن اعدام قاچاقچیان مواد مخدر در جهت فضا سازی منفی علیه کشورمان عمل می کند و برخی نیز اسیر این تبلیغات منفی می شوند.

العالم- ایران/ سیاسی 

الهیار ملکشاهی رئیس و تعدادی از اعضای کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی که برای گفتگو در خصوص گسترش همکاریهای دوجانبه و بین المللی حقوقی با هلند و سازمانهای بین المللی مستقر در شهر لاهه به این کشور سفر کرده اند، با نایب رئیس و اعضای کمیسیون امنیت و دادگستری مجلس نمایندگان هلند ملاقات نمودند.
وی در این ملاقات با اشاره به همسایگی جمهوری اسلامی ایران با کشور افغانستان، تاکید کرد متاسفانه حجم بالائی از مواد مخدر در افغانستان تولید و بخش عمده ای از آن با هدف ترانزیت به اروپا وارد خاک جمهوری اسلامی ایران می شود.
رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران تاکنون قاطعانه با قاچاق مواد مخدر و انتقال آن به اروپا مبارزه کرده است. ما تاکنون 3800 شهید و چندین برابر مجروح در مسير مبارزه با مواد مخدر تقدیم کرده ایم.
الهیار ملکشاهی افزود: در شرایطی که اکثر افراد اعدام شده در ایران همین قاچاقچیان مواد مخدر بوده اند، متاسفانه گروهک منافقین که در رفتار شبیه به داعش می باشد، با سیاسی جلوه دادن اعدام قاچاقچیان مواد مخدر در جهت فضا سازی منفی علیه کشورمان عمل می کند و برخی نیز اسیر این تبلیغات منفی می شوند.
رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ما تروریست خوب یا بد نداریم و همه اشکال تروریسم از نظر ما محکوم است. وی همچنین به اصلاح قانون مجازات قاچاقچیان مواد مخدر  و آثار چشمگير آن در كاهش مجازات اعدام اشاره نمود. 
رئیس و اعضای کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی همچنین دیدار جداگانه ای با خیرت همیلتون دبیر کل مجلس سناي هلند داشتند. در دیدارهای انجام شده در مجلس نمایندگان و سنای هلند همچنین در زمینه های مختلف قانونگذاری، مباحث حقوق بشری و مبارزه با جرایم سازمان یافته، ساختارهای قضایی و همکاری های مشترک پارلمانی بحث و تبادل نظر بعمل آمد.
هيات پارلماني كشورمان همچنین ضمن بازدید از دیوان بین المللی کیفری (ICC) در خصوص موضوعات فنی اساسنامه رم، دلايل عدم عضویت برخی کشورها، آخرین روند رسیدگی به پرونده ها و وضعیت های مختلف مورد بررسی در دیوان از جمله افغانستان و فلسطین اشغالی با مسئولان اين نهاد بين المللي گفتگو كردند.
در جریان ملاقات رئیس و اعضای کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی با لوکاچ استاری معاون بین الملل  سازمان قضائی اتحادیه اروپا (يوروجاست)، نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن آشنایی با این نهاد اروپائی، امکان همکاری مجلس شورای اسلامی و نهادهای قضائی کشورمان با سازمان قضائی اتحادیه اروپا در زمینه مبارزه با جرائم سازمان یافته فرامرزی  را مورد بررسی قرار دادند.
اعضای هيات ايراني همچنین با بازدید از یک زندان در هلند  با آخرین دستاوردها و تجارب هلند در زمینه زندان زدائی و قانونگذاری های مربوط به حقوق زندانیان آشنا شدند.  
اضافه می نماید هیات کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به هلند شامل الهیار ملکشاهی نماینده کوهدشت و رومشگان، جلیل رحیمی جهان آبادی نماینده تربت جام، تایباد و باخرز، بهمن طاهرخانی نماینده تاکستان، محمد  کاظمی نماینده ملایر و عبادی دبیر این کمیسیون می باشد.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش پاکستان به چشم انداز میانجی‌گری بین ایران و آمریکا


ادعای رسانه عراقی از وجود شبکه قاچاق نفت این کشور به سرزمین‌های اشغالی


معاون وزیر خارجه انگلیس بر ضرورت کاهش تنش‌های منطقه‌ای از مسیر دیپلماسی تأکید کرد


اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت


سرلشکر رضایی: طبق ابلاغ مقام معظم رهبری، پاسخ ایران به حمله دشمن هولناک خواهد بود


گزارش آسوشیتدپرس از خسارت سنگین آمریکا در پی پاسخ ایران به حملات/۲۶ پایگاه نظامی تخریب شد


وقوع انفجارهای شدید در جنوب لبنان بر اثر حملات هوایی و پهپادی رژیم صهیونیستی