وزیر صهیونیست: در هرگونه جنگ آتی با حماس بهای سنگینی را پرداخت خواهیم کرد

يکشنبه 17 تير 1397
08:16
وزیر صهیونیست: در هرگونه جنگ آتی با حماس بهای سنگینی را پرداخت خواهیم کرد وزیر دارایی دولت رژیم صهیونیستی با حمله نظامی ارتش این رژیم به غزه به خاطر بادبادک ها و بالون هایی که جوانان فلسطینی از آنها برای به آتش کشیدن شهرک های یهودی استفاده می کنند مخالفت کرد.

العالم- فلسطین اشغالی 

به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، «موشه کحلون» وزیر دارایی  دولت رژیم صهیونیستی شامگاه شنبه با حمله نظامی ارتش این رژیم به غزه به خاطر بادبادک ها و بالون هایی که جوانان فلسطینی از آنها برای به آتش کشیدن شهرک های یهودی استفاده می کنند، مخالفت کرد.

وی اذعان داشت: «ارتش اسرائیل در صورت حمله به باریکه غزه بهای سنگینی را پرداخت خواهد کرد».

کحلون اعلام کرد که در داخل و خارج پارلمان اسرائیل (کنیست) عناصر زیادی هستند که دولت اسرائیل را برای حمله به نوارغزه و درگیری با حماس تحت فشار قرار داده اند. 

وی خاطرنشان کرد که در صورت درگیری با حماس در هرگونه نبرد آتی در نوارغزه، تعداد زیادی از اسرائیلی ها کشته می شوند.

مهر 

 

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد