تبادل آتش در مرز الجزائر

چهارشنبه 20 تير 1397
10:36
تبادل آتش در مرز الجزائر منابع امنیتی تونس از تبادل آتش بین نیروهای امنیتی و نظامی با یک گروه تروریستی در استان جندوبه واقع در مرز الجزائر خبر دادند.

العالم - آفریقا

برخی منابع امنیتی گزارش دادند که روز سه‌شنبه (دیروز) تبادل آتش بین نیروهای امنیتی و نظامی با یک گروه تروریستی در «وادی ایروق» واقع در حد فاصل بین روستاهای تونس و الجزائر در استان جندوبه، رخ داد.

این منابع گفتند که گروه تروریستی مذکور احتمالا همان گروهی است که روز یکشنبه گشتی‌های نیروهای امنیتی در جندوبه را هدف قرار داد و طی آن دستکم شش تن از این نیروها کشته و سه نفر نیز زخمی شدند.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، گروه تروریستی موسوم به «القاعده در مغرب اسلامی» مسئولیت حمله روز یکشنبه را بر عهده گرفت.

حمله مذکور پس از هفتم مارس ۲۰۱۶ که یک حمله تروریستی در شهر بن قردان در مرز جنوبی لیبی رخ داد و طی آن ۱۲ نفر از نیروهای امنیتی و ارتش کشته شدند، شدیدترین حمله تروریستی بود.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: شکست صهیونیست‌ها در سه جنگ به خاطر پایداری مردم بود


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم