تحليلگر مصري:

امريكا درحال انتقال القاعده از يمن به سوريه

يکشنبه 12 شهريور 1391
10:34
امريكا درحال انتقال القاعده از يمن به سوريه قاهره (العالم)- نويسنده و تحليلگر سياسي مصري گفت: آمريكا تلاش مي كند گروه القاعده را از يمن به سوريه منتقل كند و اين سازمان تروريستي نيز براي فتنه انگيزي به دنبال مناطق درگير و ناامن است.

"علي ابوالخير" يكشنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: امريكا در تلاش است خود را از اعضاي گروه القاعده در يمن خلاص كند و درعين حال نيز با بر افروختن جنگ طائفي در سوريه ، اوضاع اين كشور را بحراني كند.
 
ابوالخير گفت: دولت سوريه هم اكنون به دليل حمايت قطر، عربستان و امريكا از گروه القاعده و زمينه سازي براي ورود آنها به اين كشور دچار مشكلات اساسي شده است.

وي افزود: مخالفان مسلح و سازمانهاي تندرو در سوريه داراي همان افكار و عقايد افراطي گروه القاعده هستند و طبيعي است كه چنين گروهي براي حمايت از اين تفكر افراطي سلفي به سوريه برود.

نويسنده و تحليلگر سياسي مصري در ادامه خاطرنشان كرد: گروه القاعده از سال 2003 يعني زمان اشغال عراق توسط نيروهاي امريكايي در صدد تقويت حضور خود در اين كشور برآمد و فتنه هاي طايفه اي را در عراق ايجاد كرده كه هزاران عراقي قرباني آن شده اند و تلاش مي كند مخالفان عقايد سلفي هاي تندرو را هدف قرار دهد.

ابوالخير با بيان اين كه 70 مفتي سعودي كشتار مردم و تخريب زيارتگاه ها در عراق را مباح دانسته اند، گفت: گروه القاعده، سازماني سلفي است و با مفتي هاي تكفيري عربستان سعودي ومفتي هاي برخي كشورهاي عربي حاشيه خليج فارس روابط آشكاري دارد.

Mal-1-19:10

0% ...

آخرین اخبار

انفجارهای پی‌درپی بامداد امروز در جنوب غرب عربستان/ آرامکو در آتش می‌سوزد


وزیر امور خارجه عازم عراق شد


انفجار مهیب ابر نفتکش براثر برخورد با مین دریایی در تنگه هرمز+ فیلم


موج خشم و اعتراض به ممنوعیت حجاب در جمهوری آذربایجان


سازمان ملل خواستار اقدامات بسیار جدی‌تر برای توقف جنگ سودان شد


قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم