کارشناس سوری:

ایران برای کل منطقه راه‌حل دارد

دوشنبه 13 شهريور 1391
17:45
ایران برای کل منطقه راه‌حل دارد سردبير روزنامه تشرين سوريه با اشاره به مواضع ايران در اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران تأکيد کرد، ايران ثابت کرد که نه تنها براي سوريه بلکه براي کل منطقه راه حل دارد.

" محيي الدين محمد" روز دوشنبه در گفت وگو با شبكه العالم، با اشاره به حمایت سوریه از طرح ایران برای حل بحران در این کشور، ابراز امیدواری کرد که كشورهايي نظير عربستان، قطر و تركيه كه خواهان فتنه انگيزي و دامن زدن به بحران هستند، اراده سياسي لازم برای حمایت از این طرح را داشته باشند.

سردبیر روزنامه تشرين، با تاکید بر نقش محوري ایران در منطقه، گفت: اظهارات مقامات ایرانی در اجلاس جنبش عدم تعهد در تهران ثابت كرد كه ايران نه تنها براي بحران سوريه، بلكه براي سراسر منطقه راه حل دارد؛ ایران در این اجلاس به توطئه هاي برای درگیری های مذهبی هشدار داد و بر لزوم مقابله قيام هاي آزاديبخش با امپرياليسم جهاني و صهيونيسم تاکید کرد .

محيي الدين محمد خاطر نشان كرد: سازمان های اطلاعاتی غربی و منطقه ای برای دامن زدن به بحران مخالفان ساختگی خارج نشینی ارائه کرده اند که با گفت‌وگو و راه حل سیاسی برای حل بحران مخالفند، اما مخالفان داخلی از گفت و گوها استقبال مي كنند و باور دارند كه خشونت نتيجه اي در بر نخواهد داشت .

3-17:39




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی


هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید