تحویل اسیر اردنی به اشغالگران

جمعه 17 شهريور 1391
07:58
تحویل اسیر اردنی به اشغالگران سازمان حقوق بشر عربي فاش کرد، مسئولان اردني يک شهروندان اين کشور را به رژيم اشغالگر تحويل داده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در این بیانیه آمده است، "سامر عبداللطیف حلمی البرق" شهروند اردنی است که سال 2002 در افغانستان به دست نیروهای آمریکایی بازداشت و در سال 2003 به دولت اردن تحویل داده شد .. وی در این مدت به شدت تحت شکنجه قرار گرفت و اتهاماتی در خصوص مسائل تروریستی علیه او مطرح شد، ولی با وجود ثابت نشدن این اتهامات، وی 5 سال را در زندان های اردن سپری کرد.

در این بیانیه آمده است: البرق پس از  آزادی به کار در یکی از درمانگاه های امان پرداخت، ولی در تاریخ 25/04/2010 دستگاه اطلاعاتی اردن ناگهان بدون تفهیم هرگونه اتهام او را بازداشت کرد .. وی سه ماه بعد در پل "ملک حسین" به دستگاه جاسوسی رژیم اشغالگر تحویل داده شد؛ دولت اردن در آن هنگام با انکار این موضوع مدعی شد که البرق اردن را با اختیار خود ترک کرده است .. البته پس از مدتی یک مسئول دیگر با اصلاح این اظهارات، اعلام کرد که البرق به تشکیلات خودگردان تحویل داده شده است.

بر اساس این بیانیه، البرق در زندانهای رژیم اشغالگر به شدت تحت شکنجه قرار گرفت .. این اسیر اردنی در 24/05/2012 دست به اعتصاب غذا زد و تا امروز وی حدود 108 روز است که در اعتصاب به سر می برد.

سازمان حقوق بشر عربی با اشاره به وضعیت وخیم جسمی این اسیر اردنی به دلیل اعتصاب غذای طولانی، اقدام غیرقانونی مسئولان این کشور را در تحویل یک شهروند به رژیم صهیونیستی، محکوم کرد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان