بحران مشروعيت در عربستان جدي است

دوشنبه 20 شهريور 1391
03:45
بحران مشروعيت در عربستان جدي است رييس سازمان عربي حقوق بشر بريتانيا، با اشاره به پيگرد فعالان حقوقي در عربستان و وارد كردن اتهامات دروغين به آنها، گفت: حكومت عربستان با بحران جدي مشروعيت روبروست و بايد ماهيت اين رژيم به طور كلي تغيير كند.

به گزارش دوشنبه پايگاه اطلاع رساني شبكه خبري العالم، امجد سلفيتي، رييس سازمان عربي حقوق بشر بريتانيا تاكيد كرد: سفر پادشاه سعودي به مغرب يا هر مكان ديگر، براي درمان يا هر امر ديگر، كاملا طبيعي است، اما نمي توان بحران در رژيم حاكم بر اين كشور را ناديده گرفت.

سلفيتي ادامه داد: اعتراضات و تلاش ها براي اصلاحات در عربستان، از دهه 1990 آغاز شد و شماري از مخالفان و فعالان سياسي سعودي به انگلستان و ديگر كشورها رفتند، اما رژيم سعودي دولت بريتانيا را هم تحت فشار قرار مي داد تا عرصه را بر مخالفان عربستاني تنگ كند. بدين ترتيب اكنون خواسته ها و مشكلات بسياري بر روي هم انباشته شده است.

وي در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: مشكل عربستان فقط نظام "پادشاهي متحجر" نيست، بلكه مشكل ما، "پادشاهي مطلقه" و داراي "اختيارات غير معقول" است.

سلفيتي گفت: فعالان حقوقي با اتهامات واهي و ساختگي تحت پيگرد قرار مي گيرند و سران رژيم تلاش مي كنند تا بر موارد متعدد نقض آشكار حقوق بشر سرپوش بگذارند. اين در حالي است كه اغلب مشاوران مقامات سعودي، امريكايي يا انگليسي هستند.

کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم