قاسمی در گفتگوی اختصاصی با العالم:

تحریم های مجدد آمریکا علیه ایران تاثیر چندانی در ساختار اقتصادی ما ندارد

دوشنبه 15 مرداد 1397
18:27
تحریم های مجدد آمریکا علیه ایران تاثیر چندانی در ساختار اقتصادی ما ندارد سخنگوی وزارت خارجه گفت: اقدام آمریکا در تحریم مجدد ایران عبث و تجربه شده است از همین رو نمی تواند در ساختار اقتصادی ما تاثیر چندانی داشته باشد.

العالم _ ایران / سیاسی

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفتگوی اختصاصی با شبکه العالم درباره اعمال تحریم های مجدد آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: اقدام آمریکا عبث و تجربه شده است از همین رو نمی تواند در ساختار اقتصادی ما تاثیر چندانی داشته باشد.

وی با بیان اینکه ایران در منطقه کشور مهمی است تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در این مقطع از یک حمایت جهانی برخوردار است و برعکس دوران گذشته که قطعنامه های شورای امنیت علیه کشورمان صادر شده بود، امروز جهان علاقه منمد است تا برجام را به عنوان یک دستاورد دیپلماتیک و دیپلماسی باقی نگه دارد از همین رو سعی می کند نهایتا به طرق مختلف علی رغم تهدیدات و مشکلاتی که آمریکا می تواند برای شرکت های مختلف ایجاد کند، از این شرکت ها حمایت کنند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: این بار هم مردم ایران همانگونه که در طول تاریخ نشان دادند این مرحله خاص را هم با صلابت پیش خواهند برد.

قاسمی خاطرنشان کرد: آمریکا بدون هیچ دلیلی و هیچ موازین بین الملیی و قانونی و حتی برخلاف خواسته شرکای خودش، سازمان ملل و جامعه جهانی از برجام به صورت یکجانبه خارج شد و فکر میکنم نهایتا این آمریکا باشد که باید در سیاست های خود تجدید نظر کند.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند