در کنایه به توصیف آمریکا از برخی کشورهای عربی؛

عضو اجرایی حزب‌الله: کشتار کودکان یمن نقاب «میانه‌رو» بودن عربستان را کنار زد

يکشنبه 21 مرداد 1397
18:46
عضو اجرایی حزب‌الله: کشتار کودکان یمن نقاب «میانه‌رو» بودن عربستان را کنار زد عضو شورای اجرایی حزب‌الله کشتار کودکان یمن را شدیدترین فاجعه انسانی جهان توصیف کرد و عربستان را مسئول آن دانست.

العالم - لبنان

شیخ «نبیل قاووق» عضو شورای مرکزی حزب‌الله اعلام کرد بزرگترین و فجیع‌ترین فاجعه انسانی که جهان شاهد آن است، فاجعه یمن است و عربستان مسئولیت این فاجعه را بر عهده دارد.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی عربستان «ان‌ای‌ای»، شیخ قاووق ضمن اعلام اینکه ریاض تمامی راه‌های ورودی برای کمک به یمن را بسته، تصریح کرد: کشتار کودکان یمن تمام نقاب‌های وجهه میانه‌روی را کنار زد و دروغ بودن ادعاها مبنی بر اعتدال و میانه‌روی را آشکار کرد.

برخی کشورهای غربی از جمله آمریکا از متحدان عرب خود در منطقه مثل عربستان، به نام کشورهای عربی میانه‌رو یاد می‌کنند.

پنجشنبه هجدهم مردادماه رسانه‌های یمنی از حمله جنگنده‌های ائتلاف سعودی به اتوبوس حامل دانش آموزان یمنی در شهر «ضحیان» در استان صعده واقع در شمال یمن خبر دادند؛ در این حمله دهها کودک کشته یا زخمی شدند.

شیخ قاووق در ادامه به موضوع تشکیل دولت جدید لبنان اشاره کرد و گفت، با طولانی شدن مدت تشکیل دولت همه لبنانی‌ها ضرر خواهند کرد و کسانی که از این رهگذر سود می‌برند، طرف‌هایی هستند که بر ماجراجویی‌های جدید با هدف تغییر معادلات سیاسی حساب باز کرده‌اند و می‌خواهند نتایج انتخابات پارلمانی را کنار بزنند.

وی افزود در این روند از هیچ مشکلی که حزب‌الله یا جنبش امل عامل آن باشند، صحبتی نیست بلکه کاملا برعکس، حزب‌الله با گروه‌های مختلف سیاسی در تماس است تا دولت جدید هر چه زودتر تشکیل شود.

سعد الحریری نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور لبنان از سوم خردادماه (1397) مأمور به تشکیل کابینه جدید لبنان شده است اما رایزنی‌ها به دلیل اختلافات احزاب بر سر سهمیه‌های وزارتی تا کنون به جایی نرسیده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد