افزایش بیش از حد مجاز ریزگردها در سیستان/‌‌ادارات سیستان ‌برای دومین روز متوالی تعطیل شد

يکشنبه 21 مرداد 1397
22:36
افزایش بیش از حد مجاز ریزگردها در سیستان/‌‌ادارات سیستان ‌برای دومین روز متوالی تعطیل شد مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: ادارات و نهادهای پنج شهرستان منطقه سیستان فردا برای دومین روز متوالی در پی طوفان و آلودگی هوا ناشی از ریزگرد تعطیل است.

العالم - ایران

عبدالرحمان شهنوازی در زاهدان اظهار داشت: ادارات و نهادهای پنج شهرستان  منطقه سیستان فردا برای دومین روز متوالی در پی طوفان و آلودگی هوا ناشی از ریزگرد تعطیل است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: به دنبال سرعت وزش باد و افزایش بیش از حد مجاز ریزگردها و آلودگی هوا، روز دوشنبه ادارات و نهادهای شهرستان های زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز تعطیل است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به پیش بینی هواشناسی مبنی بر افزایش سرعت وزش باد و افزایش بیش از حد مجاز ریزگردها و آلودگی هوا تعطیل اعلام شده، البته دستگاه‌های امدادی و مراکز درمانی منطقه تعطیل نیستند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد