رئیس حزب توحید عربی لبنان:

رابطه بیروت و دمشق ملک شخصی الحریری نیست

چهارشنبه 24 مرداد 1397
12:05
رابطه بیروت و دمشق ملک شخصی الحریری نیست «وئام وهاب» رئیس حزب «توحید عربی» و از سیاستمداران دروزی لبنان در واکنش به سخنان اخیر «سعد الحریری» نخست وزیر مامور به تشکیل کابینه این کشور، تاکید کرد که روابط لبنان با سوریه ملک شخصی او نیست.

العالم- لبنان 

وهاب در توئیتر خود خطاب به الحریری نوشت: جناب نخست وزیر! تو می توانی بر روابط «آل الحریری» با هر طرف دیگر تسلط داشته باشی، اما روابط بین لبنان و سوریه ملک تو نیست.
الحریری دیروز (سه شنبه) در اظهارنظری گفت که موافق بازگشت روابط لبنان و سوریه نیست و این مساله غیرقابل مناقشه است.
نخست وزیر مامور به تشکیل کابینه لبنان همچنین تهدید کرد چنانچه دیگران بر بازگشت روابط بیروت و دمشق اصرار کنند، دولت هرگز تشکیل نخواهد شد.
«سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان نیز در سخنرانی دیشب خود، بدون نام بردن از الحریری گفت: به رهبران دیگری که ما با آنان در موضوع رابطه با سوریه اختلاف نظر داریم، نصیحت می کنم که بر روی مواضعی که بعداً از آن عقب نشینی می کنند، پافشاری نکنند.
در حالی که برخی گروه ها از جمله حزب الله، جنبش امل، جریان ملی آزاد و نیز «میشل عون» رئیس جمهوری لبنان موافق احیای روابط سوریه و لبنان هستند، برخی دیگر از جمله حزب المستقبل، نیروهای لبنانی (القوات) و سوسیالیست ترقی خواه و نیز الحریری با آن مخالف هستند.

ایرنا 

0% ...

آخرین اخبار

آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد