جنگ جدید رژیم اشغالگر علیه بخش ارتباطات کرانه باختری

چهارشنبه 24 مرداد 1397 - 20:48

رژیم اشغالگر اسراییلی در راستای جنگ خود علیه شرکت های مخابراتی فلسطینی، به شرکتهای مخابرات اسراییلی اجازه داد تا برج های خود را در مناطق کرانه باختری دایر کنند.

العالم . فلسطین اشغالی 

رژیم اشغالگر تصمیم گرفت جنگ تازه ای به راه اندازد اما این بار در سکوت کامل و هدفش ضربه زدن به اقتصاد فلسطین و بویژه بخش ارتباطات است. وزارت ارتباطات رژیم صهیونیستی اعلام کرد که طی روزهای آتی برجهایی برای تقویت تلفن های همراه در سرتاسر کرانه باختری با مقاصد نظامی و غیرنظامی برپا خواهد کرد. این تصمیم به شرکتهای مخابرات صیهونیستی اجازه پوشش کامل تمام مناطق کرانه باختری را می دهد.

سلیمان الزهیری سرپرست وزارت ارتباطات فلسطین در گفتگو با العالم گفت: در حالی که اسراییل نوارغزه را از لحاظ تکنولوژی و اطلاعاتی تحت محاصره درآورده است و شرکتهای فلسطینی را از واردات تجهیزات و ابزارهای لازم برای ایجاد شبکه نسل چهارم باز می دارد، تسهیلات لازم  را در اختیار شرکتهای اسراییلی قرار می دهد.

عملیات دایر کردن برج های مخابراتی اسراییلی به معنای وارد کردن ضربه مهلکی به شرکتهای مخابراتی فلسطینی است که با رقابت شدیدی از جانب شرکتهای اسراییلی روبرو هستند در حالی که شرکتهای اسراییلی از تکنولوژی بسیار بالایی برخوردارند و رژیم اشغالگر اجازه برخورداری شرکتهای فلسطینی از این تکنولوژی ها را نمی دهد.

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم