پمپئو و دی میستورا درباره راه حل بحران سوریه دیدار کردند

پنج‌شنبه 25 مرداد 1397
07:47
 پمپئو و دی میستورا درباره راه حل بحران سوریه دیدار کردند وزیر خارجه آمریکا و نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد به صورت خصوصی در واشنگتن درباره راه حل سیاسی بحران سوریه گفت و گو کردند.

العالم - آمریکا

هدر نوئرت سخنگوی وزارت خارجه روز چهارشنبه به وقت محلی با اعلام این خبر افزود: مایکل پمپئو و استفان دی میستورا درباره پیشرفت تشکیل کمیته قانون اساسی سوریه توسط سازمان ملل تبادل نظر کردند.

وی ادامه داد: وزیر خارجه و نماینده دبیرکل سازمان ملل توافق کردند که نیاز است همه طرف ها در مسیر سیاسی حرکت کنند و هر گونه بحث در مورد بازسازی بدون راه حل سیاسی که به اصلاحات قانون اساسی و انتخابات آزاد و منصفانه مطابق قطعنامه 2254 شورای امنیت سازمان ملل منجر شود، نارس و ناتمام است.

نوئرت اضافه کرد: آنها همچنین درباره ضرورت جلوگیری از بحران انسانی در ادلب تاکید کردند.

وی به نقل از پمپئو گفت که آمریکا از بازگشت پناهندگان به سوریه حمایت می کند و افزود: این تنها زمانی اتفاق می افتد که زیستگاه سوریه به اندازه کافی امن، مطمئن و تحت نظر نهادهای سازمان ملل باشد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز