پوتین وارد برلین شد

شنبه 27 مرداد 1397
21:57
پوتین وارد برلین شد رئیس‌جمهور روسیه برای دیدار با صدر اعظم آلمان و گفت‌وگو درباره مسایل مربوط به سوریه و اوکراین و تحریم‌های آمریکایی، وارد برلین شد.

العالم _ اروپا

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه شامگاه شنبه برای انجام گفت‌وگو با «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان درباره سوریه و اوکراین وارد برلین شد.

به گزارش اسپوتنیک، پوتین در دیدار با مرکل همچنین درباره تحریم‌های آمریکایی و طرح‌های بزرگ بین المللی از جمله «نورد استریم ۲» (خط لوله انتقال گاز) گفت‌وگو خواهد کرد.

این در حالی است که صدراعظم آلمان که روسیه و غرب را در پرونده‌های مختلف بین‌المللی متخاصم می‌بیند، یک روز پیش از دیدار با ولادیمیر پوتین گفت که انتظار نتیجه خاصی از این نشست ندارد.

صدراعظم آلمان دیروز در جمع خبرنگاران در خصوص نشستش با پوتین گفت: «این یک نشست کاری است و هیچ نتیجه خاصی از آن انتظار نمی‌رود ولی برخی مشکلات مشترک ما از اوکراین گرفته تا سوریه و همکاری‌های اقتصادی، به قدری بزرگ هستند که ضرورت برگزاری مذاکرات دائمی را توجیه می‌کنند.»

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد