سومین نشست سه جانبه روحانی-پوتین و اردوغان، اوایل سپتامبر در تهران

چهارشنبه 24 مرداد 1397
17:40
سومین نشست سه جانبه روحانی-پوتین و اردوغان، اوایل سپتامبر در تهران یک مقام دولت ترکیه از برگزاری نشستی سه جانبه در تهران، پیرامون بررسی روند اوضاع سوریه و با شرکت روسای جمهور ایران، ترکیه و روسیه خبر داد.

العالم - ترکیه

نماینده ریاست جمهوری ترکیه از برگزاری نشستی بین سران ایران، ترکیه و روسیه در تهران و پیرامون بررسی اوضاع سوریه خبر داد.

به نوشته خبرگزاری «تاس» نماینده ریاست جمهوری  ترکیه روز چهارشنبه گفت :«سومین نشست سه جانبه روسای جمهور ترکیه، روسیه و ایران درخصوص امور سوریه و در راستای نشست آستانه، در تهران برگزار می‌شود.»

روسای جمهور ایران، روسیه و ترکیه پیشتر تاکید کرده بودند که روند آستانه، تنها ابتکار بین‌المللی موثری بوده که به کاهش خشونت در سراسر سوریه کمک کرده، در برقراری صلح و ثبات نقش داشته و به منظور یافتن راه‌حل سیاسی پایدار برای بحران سوریه به فرآیند ژنو شتاب داده است.

روسای جمهور ایران، روسیه و ترکیه از نمایندگان دولت جمهوری عربی سوریه و معارض متعهد به حاکمیت، استقلال، وحدت، تمامیت ارضی و ماهیت غیر قومی سوریه و از جامعه بین‌المللی خواستند از نتایج کنگره گفت‌وگوی ملی سوریه حمایت کنند.

نهمین نشست روند آستانه 24 و 25 اردیبهشت ماه سالجاری (1397) در آستانه، پایتخت قزاقستان برگزار شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو