آخرین اخبار از شکایت ایران از آمریکا در دادگاه لاهه از زبان ظریف

جمعه 2 شهريور 1397
10:50
آخرین اخبار از شکایت ایران از آمریکا در دادگاه لاهه از زبان ظریف وزیر امور خارجه آخرین وضعیت شکایت ایران از آمریکا در دادگاه بین‌المللی لاهه را تشریح کرد.

العالم - ایران / سیاسی

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در گفت‌وگویی در توضیح شکایت ایران از آمریکا به دیوان بین‌المللی دادگستری لاهه به دلیل اِعمال مجدد تحریم‌ها، گفت: جمهوری اسلامی ایران بعد از خروج آمریکا از برجام و اِعمال تحریم مجدد بر پایه قرارداد 1955، از آمریکا شکایتی در بین‌المللی دادگستری لاهه مطرح کرده است.

وی تصریح کرد: هر چند آمریکایی‌ها بعد از خروج از برجام موضوع مذاکره مجدد را مطرح کردند، اما آمریکایی‌ها پیش از این نقض‌عهد کردند و ایران به موجب قرارداد 1955 اقدامات لازم را انجام داده است.

وزیر امور خارجه که با خبرگزاری خانه ملت گفت‌وگو کرده است افزود: ما معتقدیم جمهوری اسلامی از موضع بسیار قوی برخوردار است، البته آمریکایی‌ها ممکن است چنین موضوعاتی را در دیوان لاهه مبنی بر درخواست مذاکره مجدد مطرح کنند، اما این حرکت کاملا تبلیغاتی است.

ظریف با بیان اینکه دیوان قطعا به تمامی جوانب پرونده ایران توجه دارد، خاطرنشان کرد: ما معتقدیم دعوای مذکور کاملا حقوقی است و امیدواریم دیوان به نفع جمهوری اسلامی ایران رأی دهد.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم