در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با لاوروف؛

اوغلو : روسيه ، ايران و ترکيه درباره سوريه گفتگو مي کنند

جمعه 2 شهريور 1397
14:42
اوغلو : روسيه ، ايران و ترکيه درباره سوريه گفتگو مي کنند وزیر خارجه ترکیه در کنفرانس خبری مشترک با همتای روس خود از نشست روسیه ، ایران و ترکیه در آینده اي نزدیک به منظور گفتگو درباره سوریه خبر داد.

العالم - ترکیه

مولود چاوش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه در کنفرانس خبری مشترک با سرگئی لاوروف همتای روس خود از نشست روسیه ، ایران و ترکیه در آینده اي نزدیک به منظور گفتگو درباره سوریه خبر داد.

وي همچنين با تاکيد بر اينکه استفاده از روش های نظامی برای حل مشکل ادلب فاجعه بار خواهد بود افزود در ادلب ، ابتدا باید تروریست ها را از غیرنظامیان تفکیک کرد.

لاوروف نيز در این کنفرانس خبری گفت تلاش می کنیم روابط ترکیه و روسیه در همه زمینه ها گسترش پیدا کند.

وی همچنین از توافق دو کشور برای افزایش همکاری های فنی و نظامی و از تلاش مشترک برای موفقیت نشست های آستانه برای حل بحران سوریه سخن خبر داد.
چاووش اوغلو نیز گفت دو کشور برای افزایش حجم مبادلات تجاری با یکدیگر به توافق رسیدند. برخی کشورها از افزایش همکاری بین ترکیه و روسیه نگرانند ولی تاکید می کنیم به افزایش همکاری های مشترک در همه زمینه ها ادامه خواهیم داد.

0% ...

آخرین اخبار

انفجارهای مهیب بحرین را لرزاند


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد