مجلس با ایجاد ۳ منطقه آزاد تجاری جدید موافقت کرد

سه شنبه 13 شهريور 1397
12:51
مجلس با ایجاد ۳ منطقه آزاد تجاری جدید موافقت کرد نمایندگان با انجام اصلاحاتی در لایحه ایجاد مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی با ایجاد ۳ منطقه جدید تجاری موافقت کردند.

العالم- ایران/ سیاسی 

وکلای ملت در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه 13 شهریور) مجلس شورای اسلامی با الحاق مناطق خلخال، کیاشهر و همچنین فریدَن به مناطق ویژه اقتصادی کشور موافقت کردند.

بهارستان‌نشینان در بررسی ردیف 82 لایحه یک فوریتی ایجاد 8 منطقه آزاد تجاری - صنعتی و 12 منطقه ویژه اقتصادی، منطقه ویژه امیرکبیر اراک را اصلاح کردند. همچنین در ردیف 71 نام شهر چاف و چمخاله را نیز به این لایحه افزودند.

وکلای ملت همچنین در ادامه بررسی و اصلاح لایحه مذکور با پیوست بودن نقشه واضح منطقه آزاد ارس به لایحه ایجاد 8 منطقه آزاد تجاری و صنعتی و 12 منطقه ویژه اقتصادی موافقت کردند.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش پاکستان به چشم انداز میانجی‌گری بین ایران و آمریکا


ادعای رسانه عراقی از وجود شبکه قاچاق نفت این کشور به سرزمین‌های اشغالی


معاون وزیر خارجه انگلیس بر ضرورت کاهش تنش‌های منطقه‌ای از مسیر دیپلماسی تأکید کرد


اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت


سرلشکر رضایی: طبق ابلاغ مقام معظم رهبری، پاسخ ایران به حمله دشمن هولناک خواهد بود


گزارش آسوشیتدپرس از خسارت سنگین آمریکا در پی پاسخ ایران به حملات/۲۶ پایگاه نظامی تخریب شد


وقوع انفجارهای شدید در جنوب لبنان بر اثر حملات هوایی و پهپادی رژیم صهیونیستی